Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojalauseke on voimassa 25.5.2018 alkaen.

Tämä sivu selventää Hellapoliisi Oy:n verkkosivustoihin liittyvää tietosuojakäytäntöä. Hellapoliisille on ensisijaisen tärkeää noudattaa vallitsevaa lainsäädäntöä ja asetuksia (mukaan lukien EU:n uutta yleistä tietosuoja-asetusta, GDPR). Teemme parhaamme kuluttaja-asiakkaidemme yksityisyyden suojelemiseksi. Tämän sivun tarkoitus on läpinäkyvällä tavalla kertoa kuinka sivustojamme käyttävien kuluttaja-asiakkaiden henkilötietoja käsitellään. Jos käytät Hellapoliisi Oy:n omistamia palveluja, tämä sivu koskettaa sinua.

Keräämme vain tarvittavan määrän henkilötietoja käsittelyn tarkoitukseen nähden. Mikäli tarkoitus henkilötietojen säilyttämiselle lakkaa, poistamme henkilötiedot kokonaisuudessaan lain määrittelemässä kohtuullisessa ajassa. Emme kerää henkilötietoja niiden keräämisen vuoksi, vaan aina laillisen käsittelyperusteen perusteella. Eri tarkoituksissa laillinen käsittelyperuste voi vaihdella.

1. Rekisterinpitäjä
Hellapoliisi Oy:n palveluissa rekisterinpitäjä on seuraava:

Hellapoliisi Oy (y-tunnus: 2371264-1)
Osoite: Spelttitie 6A, 00680 Helsinki

Sähköposti: domain@hellapoliisi.fi

2. Mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään ja kerätään
Hellapoliisi käsittelee henkilötietoja verkkosivustojensa kuluttaja-asiakkaista kuudessa eri pääasiallisessa käyttötarkoituksessa. Ne ovat listattuna alla.

  1. Sivuston toiminnallisuuksien ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi
  2. Mahdolliset uutiskirjeet
  3. Paremman ja kohdennetumman mainonnan toteuttamiseksi
  4. Palvelun kävijämäärien analysoimiseksi
  5. Sosiaalinen media
  6. Kilpailuihin osallistuvat, palautteita antavat

Seuraavassa on eritelty miten eri kolmannen osapuolen kumppanit käyttävät palvelumme kautta kertyviä henkilötietoja, kuten evästeitä. Kerromme myös, missä voit tutustua kyseisten palveluiden yksityisyyden suojaa koskeviin lisätietoihin.

2.1. Sivuston toiminnallisuuksien ylläpitämiseksi, personoimiseksi ja kehittämiseksi
Sivuston toiminnallisuus vaatii tiettyjä pakollisia evästeitä. Lisäksi palvelun personointi perustuu kohdennetumman sisällön näyttämiseksi kuluttaja-asiakkaille. Paremman personoinnin saavuttamiseksi työskentelemme alla olevien yritysten kanssa, jotka voivat asettaa omia evästeitä toiminnallisuuden mahdollistamiseksi.

Leiki Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)
Strossle Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)
Site Logic Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)
Pop Media Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)

2.2. Mahdolliset uutiskirjeet

Uutiskirjeitä lähetämme vain mikäli olet antanut suostumuksen kyseisen uutiskirjeen vastaanottamiseksi. Uutiskirjeen voi aina peruuttaa.

2.3. Mainonta
Pyrimme näyttämään sivustoillamme mahdollisimman relevanttia ja laadukasta mainontaa. Käytämme siihen apuna kolmansia osapuolia. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät pääasiallisesti evästeitä laadukkaamman ja kohdennetumman mainonnan mahdollistamiseksi. Mikäli et enää halua että kyseiset kumppanit voivat asettaa evästeitä tai kohdentaa mainontaa evästeiden perusteella, suosittelemme vierailemaan YourOnlineChoices (http://www.youronlinechoices.com/fi/) -sivustolla. Löydät myös alla olevasta listasta palveluiden tarkemmat tietosuojaselosteet, sekä mahdolliset palvelukohtaiset opt-out sivut, jossa voit pyytää ettei sinulle kohdenneta mainontaa.

Google Doubleclick (linkki tietosuojaselosteeseen)
The Rubicon Project, Inc. (linkki tietosuojaselosteeseen)
Adform A/S (linkki tietosuojaselosteeseen)
Appnexus, Inc. (linkki tietosuojaselosteeseen)
Pubmatic, Inc. (linkki tietosuojaselosteeseen)
Widespace AB (linkki tietosuojaselosteeseen)
Smartclip Nordics AB (linkki tietosuojaselosteeseen)
GroupM Worldwide LLC (linkki tietosuojaselosteeseen)
Strossle Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)
Leiki Oy (linkki tietosuojaselosteeseen)
Teads SA (linkki tietosuojaselosteeseen)

2.4. Analytiikka
Analytiikkaa käytetään kävijämäärien seuraamiseksi, ja parempien palvelujen rakentamiseksi.

Google Analytics (linkki tietosuojaselosteeseen)

2.5. Sosiaalinen media
Sosiaalisen median palvelut voivat näkyä meidän sivuillamme integroituna (esim. upotettuna videosoittimena tai kuvana). Sitä kautta ne voivat myös asettaa omia evästeitä.

Facebook (linkki tietosuojaselosteeseen)
Instagram (linkki tietosuojaselosteeseen)
Twitter (linkki tietosuojaselosteeseen)
Youtube (linkki tietosuojaselosteeseen)

2.6. Kilpailut, palautteet
Mikäli osallistut sivustoillamme kilpailuihin tai annat palautetta lomakkeen tai muiden viestintätapojen kautta, tallennamme siitä syntyvät tarpeelliset tiedot (esimerkiksi henkilötiedot voittajan valintaa varten, henkilötiedot palautteeseen vastaamista varten) tietokantaamme lain hyväksymäksi määräajaksi. Kerromme aina kilpailun tai palautelomakkeen yhteydessä tarkemmin siihen toimenpiteeseen liittyvistä tietosuoja-asioista, sekä rekisterikäytännöistä.

3. Suostumuksesi tämän tietosuojakäytännön mukaiseen tietojen käsittelyyn
Pyrimme kertomaan mahdollisimman läpinäkyvästi tietosuojakäytännöistämme. Käyttämällä sivustoamme ja hyväksymällä tämän tietosuojaselosteen tulkitsemme että olet antanut suostumuksen tämän tietosuojaselosteen mukaiselle henkilötietojen ja evästeiden läpinäkyvälle käytölle. Mikäli keräämme sinulta tarkempia tietoja esimerkiksi lomakkeiden kautta, pyydämme aina sinulta erikseen suostumuksen siihen käyttötarkoitukseen, mihin lomakkeen tiedot tulevat.

Mikäli henkilötietojen käsittelyn perusteena on suostumus (oikeutetun edun tai sopimussuhteen sijaan), on sinulla aina oikeus perua suostumus. Esimerkki tästä on uutiskirjetilaus. Voit halutessasi peruuttaa suostumuksen, peruuttamalla uutiskirjeen.

4. Mitä evästeet ovat
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja jotka tallennetaan selaimesi muistiin. Eväste voidaan tallettaa selaimeen määräajaksi, tai se voidaan poistaa heti palvelun käytön jälkeen.

5. Miten voin poistaa evästeet
Mikäli haluat poistaa evästeet, voit tehdä sen selaimesi kautta. Lisää evästeistä ja niiden poistamisesta löydät Viestintäviraston sivuilta täältä. Jos haluat vain estää mainontaan liittyvää evästekäyttöä, suosittelemme vierailemaan YourOnlineChoices sivustolla täällä http://www.youronlinechoices.eu/fi/.

6. Omien tietojen tarkistaminen tai poistaminen
Mikäli olet lähettänyt meille henkilötietojasi (lomakkeiden kautta, lehtitilaukset, uutiskirjetilaukset, kilpailut, palautteet), on sinun oikeutesi tarkistaa mitä tietoja meillä sinusta on. Halutessasi toimitamme tiedot sinulle, tai poistamme ne, sikäli kun se on lain puitteissa mahdollista. Yhteystiedot mahdollista yhteydenottoa varten löytyvät tämän sivun alalaidassa. Huomioimme pyyntösi lain määräämässä kohtuullisessa ajassa.

7. Tietoturvaloukkaukset
Olemme valmistautuneet olemaan viipymättä yhteydessä viranomaisiin, mikäli havaitsemme palveluissa tietoturvaloukkauksia, jotka vaarantavat tässä tietosuojaselosteessa käsitellyt henkilötiedot. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja parhaita käytäntöjä loukkauksen ratkaisussa ja tiedottamisessa.

8. Tietosuojalausekkeen päivitykset
Tämä tietosuojalauseke on päivitetty viimeksi 24.5.2018. On mahdollista että tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään muutoksia, sitä mukaan kuin voimassa olevat lait, asetukset sekä viranomaisten tulkinnat ja parhaat käytänteet muuttuvat. Kerromme aina tällä sivustolla koska tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty. Suosittelemme vierailemaan tällä sivulla säännöllisesti. Jos tietosuojaseloste on muuttunut edellisen vierailun jälkeen, kehotamme tutustumaan selosteeseen erityisellä tarkkuudella.

9. Ole yhteydessä
Kaikissa Hellapoliisi Oy:n palveluihin liittyvissä tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä alla olevaan osoitteeseen, sekä postitse että sähköpostitse.

Hellapoliisi Oy
domain@hellapoliisi.fi
Spelttitie 6A, 00680 Helsinki

Kiitos luottamuksesta. Haluamme jatkossakin auttaa Sinua arjessasi.

Yhteistyössä

Viesti