Vuohenjuusto-bruschetta
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 kpl patonki
- ½ dl oliiviöljy
- avokadoöljy
- 1-2 valkosipulinkynsi
- 100-150 g miniluumutomaatti
- 1 punasipuli
- 1 limen mehu
- ½ l mansikka
- ½ ruukkua basilika
- mustapippuri
- suola
- 200 g Président Petits Chèvres Doux
- paksu balsamicokastike
Pikkusuolaiset maistuvat juhlahetkissä ympäri vuoden.
Tyylikkäät bruschettat sopivat niin päivä- kuin iltatilaisuuksiinkin.
Ne valmistuvat suurellekin joukolle helposti uunissa.
Valmista silloin täyte valmiiksi ja laita leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Pirskota pinnalle valkosipulilla maustettua öljyä ja paista 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on rapea ja saanut hieman väriä lusikoi päälle täytettä.
Laita koristeeksi viipale vuohenjuustoa ja basilikaa.
Pienet määrät kypsyvät helposti paistinpannulla
Vuohenjuusto-bruschetta
10-12 annospalaa
1 patonki
½ dl oliivi- tai avokadoöljyä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Täyte:
12 miniluumutomaattia tai kirsikkatomaattia
½-1 pieni punasipuli
½ limen mehu
6 mansikkaa
muutama varsi tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Lisäksi:
200 g Président Petits Chèvres Doux -vuohenjuustoa viipaleina
6-12 mansikkaa
tuoretta basilikaa
paksua balsamico-kastiketta
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Sekoita oliivi- tai avokadoöljyn joukkoon hienonnettua valkosipulia.
Pirskota öljyä patonkiviipaleille.
Valmista täyte.
Leikkaa miniluumu- tai kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi.
Hienonna joukkoon punasipuli.
Purista joukkoon limen mehu. Paloittele mansikat ja kääntele joukkoon hienonnetun basilikan kanssa.
Rouhi mausteeksi mustapippuria ja ripaus suolaa.
Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
Lusikoi pinnalle tomaattitäyte.
Koristele vuohenjuustoviipaleille, mansikoilla ja tuoreella basilikalla.
Tarjoa seuraksi paksua balsamicokastiketta.