Raparperikiisseli

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Raparperikiisseli
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

264 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Raparperikiisseli on kesän ehdoton jälkiruokakiisseli. Tarjoa seurana nokare kermavaahtoa tai vaniljavaahtoa.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 l raparperia
  • 1½ l vettä
  • 1½ dl sokeria
  • 3-4 rkl perunajauhoja
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

  • Laita raparperipalat, vesi ja sokeri kattilaan.
  • Anna kiehua, kunnes raparperit pehmenevät.
  • Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään.
  • Valuta seos ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen.
  • Anna kiisselin pulpahtaa.
  • Älä keitä.
  • Ripottele kiisselin pinnalle hieman sokeria.
  • Tarjoa raparperikiisseli jäähtyneenä kerma- tai vaniljavaahdon kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: