Virtasen Maaleilla kestävää maalipintaa vuosikymmeniksi

Julkaistu: 14.07.2022
Yhteistyö Virtasen logo

Virtasen Maalitehtaan maalit ovat suosittuja talonrakentajien keskuudessa. Jopa 20 vuoden käyttöikä tekee pellavaöljypohjaisista luonnonmaaleista entistä kiinnostavampia. Muovittomat maalit on tehty kestämään vaikeitakin sääolosuhteita.

Kattavat ja hyvät ohjeet

Virtasen Maalitehdas tekee maalausprojekteista helppoa. Sivustolta löytyy Maalinvalinta -valikko, josta voi valita maalattavan kohteen, pinta-alan ja muut ominaisuudet. Laskuri laskee tarvittavan maalimäärän ja kertoo millaisia välineitä työhön tarvitset. Saat seikkaperäiset maalausohjeet tulostettavaksi. Mainiot ohjevideot näyttävät miten työ tulee tehdä. Tämä jos mikä innostaa aloittamaan puuhan.

Tehosteseinä

Värikartasta löytyi kauniita sävyjä, joista valitsimme toiseen aittahuoneeseen valkoisen päävärin lisäksi tehosteseinään hempeän vaaleanpunaiseen taittavan sävyn. Kauniisti valon mukaan muuttuva sävy antaa tilalle tyylikkään ja luonnollisen ilmeen.

Lattia

Toisen aittahuoneen lattia maalattiin lämpimän sävyisellä beigellä, josta valitsimme sävyjä muuhun sisustukseen. Lopputuloksesta tuli upea.

Wanha kupari

Ulkosävyksi valitsimme Wanhan kuparin, joka oli hyvin lähellä pihapiirimme muiden rakennusten sävyä. Maalari kehui maalin levittämistä ja lopputuloksesta tuli kertamaalauksen jälkeen erittäin tasainen ja peittävä.

Tutustu Virtasen Maalitehtaan laadukkaisiin tuotteisiin klikkaamalla tästä
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä