Vinyylilattia – kestävä, kaunis ja kustannustehokas lattiaratkaisu

Julkaistu: 22.12.2023
Yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö:

Muutimme omakotitaloon, jossa oli parkettilattiat, joiden sävy ei ollut omaan silmään sopiva. Lattiassa oli koiran kynsien jälkiä ja ikä näkyi muutenkin pinnoissa.
Tutustuimme Vinyylilattiakaupan vinyylilankkuihin ja ihastuimme niihin. Koska kodista oli tarkoitus tehdä sävyltään vaalea, tuntui vaalea harmaa miellyttävältä vaihtoehdolta. Koska lattia on kodin pinta-alasta niin iso, oli tärkeää päästä näkemään miltä lattia oikeasti näyttäisi. Vinyylilattiakaupasta voi tilata hyvän kokoisia mallipaloja omista suosikeista ja näin nähdä mikä sävy toimisi juuri omassa tilassa.
Ehdottomasti parhaimmalta meidän silmään näytti LAITURI Cool Grey Rustic Oak, joka on viileäsävyinen, viisteellinen, tammikuvioinen vinyylilankku. Upeasti valoa toistava vinyylilankku on moderni ja näyttävä lattia, jonka tammipuuta jäljittelevä oksa- ja syykuvio tekee lattiapinnasta eläväisen. Lattia tuntuu jalkaa vasten miellyttävältä ja sen asennus on helppoa ja siistiä.

Omakotitalon alkuperäinen parkettilattia

Keittiön lattia - AUTUUS

Keittiö ja olohuone on avointa yhtenäistä tilaa ja halusimme keittiöön täysin erilaisen lattian rajaamaan tilaa omakseen. Tumma lattia tuntui ajatuksena hyvältä,
sillä se toimisi valkoisen keittiön ja mustien yksityiskohtien kanssa hyvältä kokonaisuudelta. Valikoimme tilaan lämpimään taittavan AUTUUS vinyylilaatan,
jonka pinnan kuviointi näyttää kivimateriaalilta. Vaikka lattia on lämpimään taittava, siitä löytyy myös viileämmän harmaan sävyjä ja totesimme, että se toimii muun sisustuksen kanssa.

Vinyylilattian asennus oli helppoa ja nopeaa, eikä aiheuttanut sotkua.

Vinyylilattiakaupan vinyylilattiat ovat 100% vedenkestäviä, minkä ansiosta se tekee lattiasta erinomaisen lemmikki- ja lapsitaloudessa. SilentTECH -vinyylilattioilla on myös Suomen paras sisäilmaluokitus M1. Se on allergikoille sopiva, täysin ftalaattivapaa eikä lattia sisällä allergisoivaa formaldehydiä. Vinyylilattian pohjassa sijaitsee kestävä integroitu alusmateriaali, jonka vuoksi et tarvitse asennusvaiheessa erillistä askeläänieristettä. SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa myös lattialämmityksellä varustettuun asuntoon.

Tilatessasi lattiat Vinyylilattiakaupasta, voit tilata samalla lattioihin sopivat listat. Näistäkin voit tilata mallipalat samalla kun tilaat mallikappaleet lattioista.

Keittiö

Keittiön lattia antaa mukavasti kontrastia muuten vaaleaan keittiöön.

Olohuone/makuusoppi

Uusi lattia näyttää päivä päivältä kauniimmalta ja sointuu täydellisesti muuhun sisustukseen.

Toimitus

Vinyylilattiakauppa toimittaa tilatut tuotteet suoraan antamaasi osoitteeseen nopeasti ja luotettavasti. Tutustu valikoimaan osoitteessa vinyylilattikauppa.fi ja tilaa omat mallisuosikkisi.

Tutustu tuotteisiin
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä