Uusi keittiö kotiin? Lainaa kodin hankintoihin helposti netistä!

Julkaistu: 21.03.2023

Kaupallinen yhteistyö Rahalaitos.fi 

Uuden keittiön hankkiminen voi olla haasteellista, ja lähes poikkeuksetta siihen liittyy suuria kuluja. Uusi keittiö tuo kuitenkin paljon iloa kotiin, joten on tärkeää etsiä sopiva ratkaisu omalle budjetille. Nykyään keittiöiden tarjonta on laajaa ja kuluttajan mahdollisuudet ovat valtavat. Lisäksi rahaa voi lainata helposti netistä uuden keittiön hankkimiseen.

Uusi keittiö muuttaa kodin ulkoasun ja tekee siitä entistäkin mukavamman paikan elämiseen. Keittiöremonttiin tarvittavat rahat saattavat olla tilillä jo seuraavana päivänä, Rahalaitos.fi voi auttaa unelmien toteuttamisessa myös tässä asiassa helposti netin välityksellä.

Mitä keittiöremontissa tulee ottaa huomioon?

Keittiöremontissa on tärkeää ottaa huomioon sekä kodin sisustus että toiminnallisuus. On tärkeää, että keittiössä on riittävästi tilaa ja että kaikki tarvittavat laitteet ovat helposti saatavilla ja työtasot ja kaapistot oikeilla paikoilla.

Keittiön suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös valaistus. Valaisimet voivat auttaa luomaan tunnelmaa ja tehostamaan keittiön ulkoasua. Valaisimien valintaan kannattaan kannattaa keskittyä huolellisesti, jotta ne sopivat yhteen muun sisustuksen kanssa.

Kannattaa myös miettiä, miten ruoanlaitto- ja leipomistilojen jakaminen erillisiin alueisiin vaikuttaa keittiön toimintaan. Kannattaa myös varmistaa, että kaapit ja laitteet ovat helposti saavutettavissa ja että ne eivät vaikeuta liikkumista keittiössä.

Miten sisustaa toimiva ja kaunis keittiö?

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, joten sen sisustamiseen kannattaa panostaa. Ensinnäkin, keittiön tulisi olla toimiva ja hyvin suunniteltu. Tarkoitus on luoda sellainen tila, jossa on helppo liikkua ja laittaa ruokaa.

Kun tila on suunniteltu tilan toimivaksi, voi alkaa miettiä sisustusta. Valitaan ensin värit ja materiaalit, jotka sopivat suunnitelmaan. Valkoinen saattaa olla turvallinen valinta, mutta se ei välttämättä tuo tarpeeksi eloa tilaan. Erilaisia värejä ja materiaaleja voi yhdistellä ja luoda näin omaperäisen tunnelman keittiöön.

Keittiön varustelussa on myös paljon mahdollisuuksia: eri laitteet ja astiat auttavat luomaan tyylikkään ilmeen keittiöön. Valikoimista löytyy esimerkiksi moderneja design-astioita sekä uusimpia teknologian innovaatioita – kaikki helpottamaan ruoanlaittoa.

Miten voi saada lainaa netistä keittiöremonttiin?

Lainaa voi hakea netistä monilta eri lainanantajilta. Ennen lainan ottamista on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tutustua tarjolla olevien lainojen ehtoihin. On hyvä myös selvittää, mikä on tarvittava summa remonttiin ja mitkä ovat lainan kuukausierien suuruudet.

Kannattaa harkita myös pankkilaina- tai joustoluottotarjouksia, joissa saatavilla oleva summa voi olla suurempi kuin muilla lainoilla. Pankkilaina on usein edullisempi vaihtoehto, mutta se vaatii yleensä vakuuden takaisinmaksun turvaamiseksi. Joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta maksujen suhteen, mutta sen korot ovat yleensä hieman korkeammat.

Ennen lainan hakemista on syytä laskea remonttibudjetti ja arvioida, paljonko rahaa tarvitaan keittiöremonttiin. Tarkka budjetointi auttaa varmistamaan, ettei budjettia ylitetä ja etteivät laina ja sen maksuerien suuruus ole liian iso.

Uuden keittiön hankkiminen voi olla hintavaa, mutta se on kuitenkin aina panostus perheen yhteiseen viihtyvyyteen ja samalla myös sijoitus tulevaisuuteen. Uudella keittiöllä saa kotiin uutta ilmettä ja toiminnallisuutta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä