Tunnetko jo pinkin Hetty -varsi-imurin?

Julkaistu: 18.12.2023

Yhteistyössä: Alpha Cleanig / siivous-info.fi

Olin jo vuosia miettinyt, että varsi-imuri voisi olla kätevä, sillä kotonahan usein sattuu ja tapahtuu. Eiköhän juuri kiireen keskellä sokerit leviä pitkin lattioita, koiranruokanappulat on kuljeteltu pitkin mattoja ja hiekanjyvät rahisevat eteisen lattialla. Ja se iso imuri väijyy siivouskomerossa ahtaasti muiden tavaroiden alla. Syksyn Habitare-messuilla pääsin tutustumaan Alfa Cleaningin suloisiin Hetty ja Henry -imureihin. Olin jo vuosien varrella kuullut, että ammattisiivoojat ja hotelliketjutkin ympäri maailman luottavat näihin suloisiin imureihin, joita katsomalla tulee jo hymy huulille.

Video: Hetty varsi-imuri

Väsymätön Hetty

Meidän perheessä imurointi on ollut tähän mennessä enimmäkseen miehen tehtävälistalla, mutta suloisen Hettyn myötä itsekin tartun imurinvarteen helpommin.

Hetty varsi-imuri siivoaa hymy kasvoilla ja väsymättä. Siivousten välillä se saa levätä seinään kiinnitettävässä telineessä ja latautua taas seuraavia seikkailuja varten. Siivoussuulakkeita on useita eri tarkoituksiin, joten pääset imuroimaan myös ahtaat paikat, herkät pinnat ja Hettyn lattiasuulake imuroi helposti myös pitkäkarvaiset matot.

Vaihdettava pölypussi

Vaihdettava Numatoc pods pölypussi on litran vetoinen ilmastoystävällinen pölypussi, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Akku on myös helppo irrottaa ja laittaa takaisin. Pakkaukseen kuuluu varsi-imurin lisäksi akku, piensuulakesarja, telakka, laturi, lisäkahva ja 6 pölypussia ja niitä on tietysti saatavilla lisävarusteina.

Numatic Hetty Quick, Pinkki

Pakkaus sisältää: Varsi-imuri, akku (1 kpl), piensuulakesarja, telakka, laturi, lisäkahva ja 6 pölypussia.

Värivaihtoehdot:

  • pinkki

 

Merkki Numatic
Moottorin teho 300 W
Ajoaika 60 min
Koko 240 x 270 x 1220mm
Tilavuus 1 L
Paino 3,2 kg
Latausaika 2,5 h
Virta 25,2V

Tutustu myös Henryyn

Mikäli kuitenkin kaipaat isompaa perässä vedettävää söpöläistä, löydät nämä imurit myös hymyilevinä versioina isompina ja eri sävyissä.

Katso lisätietoja täältä: siivous-info.fi
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä