Terassista lisähuone kohtuuhinnalla

Julkaistu: 18.06.2022
Yhteistyö
Pikkuna

Mukavan kokoinen mökkiterassimme on ollut lähinnä läpikulkupaikka, sillä pienikin kesäsade on kastellut sen ovelle asti. Pihakalusteiden pehmusteet ovat sateen jäljiltä saattaneet olla useita päiviä märkiä. Terassilasitus osoittautui kohtuuttoman kalliiksi panostukseksi mökin käyttöasteeseen nähden.

Pikkuna - toimitus

Pikkuna.fi

Niinpä tutustuimme Pikkunoihin, jotka on valmistettu PVC-kalvosta. Ne toimitetaan tilattuun osoitteeseen rullalle käärittynä. On syytä tarkistaa, että terassilla on poikittaiset kiinnityspalkit. Tähän terassiin ne asennettiin ennen kiinnitystä.

Katso lisää
Pikkunahyttysverkko

Monipuolinen

Kalvoa voi valita kirkkaana tai hieman tummennettuna aurinkosuojakalvona ja osaan terassia voi tilata myös hyönteisverkon, kuten tähän mökkiin sijoitettiin verkko saunan päätyyn tuulettamaan tilaa.

Pikkuna asennus

Helppo asentaa

Pikkunat voi asentaa itse tai tilata remontteihin tottuneen tekijän. Asennuksessa on hyvä olla vähintään kaksi henkilöä. Tutustu erinomaiseen Pikkuna appiin, jonka kautta voit laskea hinnan omalle terassillesi ja tilata samalla Pikkunat kätevästi.

Kiinnistys

Monipuolinen kiinnitys

Nämä Pikkunat on kiinnitetty kestävillä koukku- ja kääntökiinnikkeillä, mutta voit valita myös tarrakiinnityksen tai kiinnittää ne kiinteästi ruuveilla. Kääntökiinnikkeiden hyvä puoli on, että voit halutessasi rullata osioita ylös vaikkapa kauniina kesäpäivänä.

asennus

Helppo puhdistaa

Pikkunat ovat aluksi ruttuisia rullauksen jäljiltä, mutta ne oikenevat muutamassa päivässä tai viikossa. Ne puhdistetaan tarvittaessa pelkällä vedellä ja liinalla. Talveksi Pikkunat jätetään ala-asentoon, jotta pakkanen ei pääse murtamaan kalvoa. Kalvojen elinikä on noin kymmenen vuotta tai jopa enemmän.

Kohtuuhintainen

Jo viikon  kokemus on osoittanut, että terassista tuli mökkiin kaivattu lisähuone, jossa lapset ja koirat voivat turvallisesti viettää päivää karkaamatta. Oviaukko avautuu helposti vetoketjulla ja halutessaan sen voi kääriä ylös rullalle vapaaksi kulkuaukoksi. Sade pysyy ulkopuolella ja terassista voi nauttia säällä kuin säällä ja terassilla olevat pihakalusteet ja muut tavarat pysyvät kuivina. Pikkunointi maksaa vain murto-osan lasituksen hinnasta.

Lue lisää osoitteessa pikkuna.fi
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä