Tarvikkeet retkeilyyn, grillailuun, muuttoon ja varastointiin ja työvaatteet tarvittaessa painatuksineen

Julkaistu: 04.07.2024
Yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: PackForce

Tarvikkeet retkeilyyn, grillailuun, muuttoon ja varastointiin ja työvaatteet tarvittaessa painatuksineen.

Artikkeli jatkuu

kertikset

Oletko retkeilijä, mökkeilijä, veneilijä, karavaanari tai yrittäjä?

Tuusulan Sahankulmassa sijaitsevalla Packforcella on myös verkkokauppa. Myymälässä on kuitenkin verkkokauppaa laajempi valikoima. Packforcelta löytyy kaikki tarvikkeet niin omaan mökkeily- tai retkeilykäyttöön, kuin myös huoltoasemille, leipomoille, kauppoihin, festareille ja pizzapaikkoihin ja muihin ravintoloihin -edullisesti.

Packforcelta löytyy myös laatikot
pakkaustarvikkeet

Oletko muuttamassa tai siivoamassa varastoa?

Packforcelta löydät yli 30 erikokoista pahvilaatikkoa erilaisiin tarpeisiin. Laatikoita voit ostaa suurina määrinä tai yksittäin -ihan kuinka itse tarvitset. Löydät valikoimista myös pakkausteipit, erikokoiset jätesäkit, joissa on helppo kuljettaa esimerkiksi vaatteita ja muita tekstiilejä, sekä kiristekalvot, joilla suojaat huonekalut lialta ja naarmuilta kuljetuksen aikana.

Packforcelta löydät myös laatikot
packforce-painatus

Oletko työvaatteita ja painatuksia vailla?

Täältä löydät myös erilaiset työvaatteet ravintolavaatteista remonttivaatteisiin ja turvajalkineista sisätyöjalkineisiin. Valikoimissa on myös vaatteita, jotka karkoittavat hyönteisiä. Ne sopivat toki vaikkapa mökkikäyttöön, mutta ovat oiva apu myös metsässä ja ulkona työskenteleville. Voit halutessasi painattaa vaatteisiin yrityksesi logon tai tekstit sekä myös ystäväporukoiden hupipainatukset vaatteisiin. Kävele myymälään tai tilaa tuotteesi verkkokaupasta. Yritysasiakkaan kannattaa olla yhteydessä henkilökuntaan ja kysyä millaisia etuja yritysasiakkaat voivat saada.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä