Tapetti kruunaa kodin – katso muutoskuvat

Julkaistu: 25.11.2023
Yhteistyö

Tapettitaivas on mainio tapettikauppa, josta voit tilata tapetit oman tietokoneesi ääreltä. Valikoima on runsas ja upeat kuvatapetit taikovat kodistasi tunnelmaltaan juuri sellaisen kuin haluat. Nykyiset tapetit ovat rohkeita ja ilmentävät kotien asukkaita. Persoonallisilla tapeteilla saat kodistasi uniikin.

alkuperäinen tapetti

Makuuhuoneen alkuperäinen tapetti

Muutimme asuntoon, jonka edellinen asukas oli selvästi rakastanut tapetteja. Niitä oli aivan kaikkialla. Remontti alkoi tapettien irrottamisella. Halusimme, että kodin pinnat ovat pääosin maalattuja ja tapettia laitetaan harkiten, mutta käytetään kodin ilmettä nostavia tapetteja. Valikoima Tapettitaivaassa on niin laaja, että sopivan tapetin valikoiminen oli haasteellista. Olisimme halunneet niin monta tapettia.

Makuuhuone

Koska olohuoneemme on liki kymmenen metriä pitkä, sen perällä olevasta tilasta tehtiin makuutila. Olohuoneessa on erkkeri, joten tila on luonnostaan makuuhuonetta valoisampi. Siksi halusimme, että myös makuuhuoneen tapetti on sävyltään vaalea. Näin tilassa säilyisi harmoninen tunnelma, jota olohuoneen ja makuutilan väliin jäävä valkoinen takka täydentäisi. Päädyimme lopulta rauhalliseen Atmosphere Kuvatapettiin, jossa oli vakiokoko. Se ei aivan riittänyt seinäpinta-alaan, mutta maalasimme molemmilta reunoilta pienet kaistaleet seinää valkoisella maalilla ja keskitimme tapetin keskelle. Tapetti on kaunis ja eläväpintainen ja sopii mainiosti yhdistetyn olohuoneen ja makuutilan tunnelmaan.

Olohuoneen alkuperäinen tapetti

Tapettitaivas - Industrial Ivory kuvatapetti

Olohuoneeseen valitsimme vaaleasävyisen Industrial Ivory kuvatapetin, jonka sai tilattua omilla mitoilla. Tapetissa oli merkkiviivat josta se leikattiin, joten mittavirheitä ei tullut. Tapetin asennuskin oli helppoa.

Olohuone

Lopputuloksesta tuli kaunis ja rauhallinen ja se sopi loistavasti kodin muuhun sisustukseen.

Uusi tapetti kotiin

Mikäli sinä olet harkinnut kotisi ilmeen uudistusta, tutustu kotimaiseen Tapettitaivaaseen, josta saat ystävällistä apua tapettivalintaasi. Kurkkaa myös Tapettitaivaan valikosta Sisustustaivaan tuotteita, joista löytyy kauniita seinävaatteita, valaisimia, mattoja, sisustustarroja, modernia taidetta ja sisustustuotteita.

>> Kurkkaa Tapettitaivaan valikoima <<
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä