Suuremmat juhlat voivat tulla kalliiksi – lainaa juhlien järjestämiseen

Julkaistu: 29.05.2023

Kaupallinen yhteistyö: VertaaLainaa.fi

Juhlien järjestäminen vaatii paljon suunnittelua ja valmisteluja. Yleensä kaikki alkaa ajatuksella tai idealla siitä, millaiset juhlat halutaan järjestää. Tämän jälkeen on tärkeää valita sopiva päivämäärä ja paikka juhlille. Jotta juhlat saadaan järjestettyä suunnitelmien mukaisesti, on myös tärkeä laatia juhliin varattava budjetti.

Suurempien juhlien kuten esimerkiksi häiden, merkkipäivien tai ylioppilasjuhlien järjestäminen yllättää usein melko kalliilla budjetillaan, mihin saatetaan tarvita ulkopuolista rahoitusta. Netistä haettava vakuudeton laina on varteen otettava ratkaisu juhlien rahoittamiseen silloin, kun kulut nousevat korkeammaksi kuin säästöt. Kilpailuta laina ilmaiseksi VertaaLainaa.fi palvelun kautta, niin pääset vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan juhlien järjestämiseen sopivan lainan.

Juhlien järjestämisen muistilista

Juhlien järjestäminen vaatii aikaa ja vaivannäköä, mutta hyvin järjestetyt juhlat ovat unohtumaton päivä sekä sinulle että vieraillesi, joten älä unohda nauttia ikimuistoisista hetkistä yhdessä läheistesi kanssa. Kun kaikki mahdollinen on tehty jo ennalta, ei varsinaisena juhlapäivänä enää tarvitse stressata tekemättömien asioiden kanssa.

Pienempien juhlien järjestämiseen voi riittää oma koti tai puutarha, kun taas suuremmat tilaisuudet voivat vaatia juhlatilan vuokraamista. Vuokraa juhlapaikka ajoissa, jotta saat mieleisesi paikan juhlien järjestämiseen. Varsinkin kesällä juhlia järjestetään monessa perheessä, joten juhlapaikat ovat kysyttyjä.

Kun juhlapaikka on varattu, on hyvä hetki suunnitella juhlien ohjelma ja aktiviteetit. Mieti, mitä haluat tarjota vieraillesi: musiikkia, tanssia, pelejä, puheita tai vaikkapa teemallisen pukeutumisen. Varmista, että ohjelma on monipuolinen ja sopii vieraidesi mieltymyksiin.

Ruoka ja juoma ovat myös olennainen osa juhlia. Päätä, tarjoatko ruokaa buffet-pöydästä vai tarjoillaanko ruoka vieraille pöytään. Mieti myös erityisruokavaliot ja allergiat, jotta kaikki vieraat voivat nauttia tarjoilusta. Juomavalikoima kannattaa myös suunnitella etukäteen, olipa kyseessä alkoholilliset tai alkoholittomat juomat.

Pyydä suurempien juhlien kohdalla vieraita ilmoittautumaan kutsukortissa ennakolta, niin tiedät minkä verran varaat ruokaa ja juomia. Tarjoilussa kannattaa ottaa huomioon juhlien ajankohta, vierasmäärä sekä juhlien teema. Esimerkiksi ylioppilasjuhlissa vieraat saapuvat eri aikoina, joten tarjottavat kannattaa valita säilyvyyden mukaan. Häissä ja syntymäpäivillä lämmin ruoka voidaan tarjota vieraille lähes samana aikaisesti pöytiin tai seisovasta pöydästä.

Muista lisäksi, että juhlapaikan koristelu luo juhlatunnelmaa. Valitse teema tai värimaailma, jonka pohjalta voit valita koristeet, kukat, kattaukset ja muut yksityiskohdat. Panosta valaistukseen, musiikkiin ja mahdollisesti myös juhlien visuaaliseen ilmeeseen esimerkiksi valokuvaseinällä tai somisteiden avulla. 

Kilpailuta juhlien järjestämiseen tarkoitettu laina huolellisesti

VertaaLainaa.fi on maksuton lainan kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa lainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken nopeasti.

Lainan kilpailuttamisen jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan sopivan lainan, jolla voit maksaa juhlista aiheutuneet kulut. Lainaa maksetaan takaisin sopivissa takaisinmaksuerissä, joten sinun ei tarvitse maksaa koko juhlien järjestämiseen varattua lainaa kerralla.

Kilpailuta lainat ja säästä – VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainasi kymmenien lainantarjoajien kesken. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopiva laina. Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä se sido sinua mihinkään.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä