Soutuvene ja kesämökki

Julkaistu: 09.06.2022
Yhteistyö Yki-veneet logo
Soutuvene ja mökki

Kesä on vihdoin täällä!
Mökkikausi on startannut ja kesän tähtihetket vietetäänkin monessa perheessä mökkeilystä nauttien. Kun muutama vuosi sitten hankimme kesämökin järven rannalta, ensimmäinen asia jonka mökille hankin, oli riippumatto. Miehen hankintalistalla oli soutuvene.
Hankimme veneen käytettynä paikalliselta kyläläiseltä, joka toi sen suoraan pihaan. Huomasimme heti, ettei se ollut ihan sellainen, jota olimme toivoneet. Raskas vene oli vaikea saada veteen ja sieltä pois. Syksyllä sitä ei saanut kolme aikuistakaan kumolleen talven ajaksi ja eräällä souturetkellä vene alkoi täyttyä vedestä niin voimalla, että meillä oli kiire ehtiä rantaan.

Monipuolinen ja turvallinen

Mietin millainen vene olisi hyvä satunnaiselle soutajalle, joka saattaa olla myös lapsi. Toisaalta toivoin, että vene toimisi myös miehen kalastushetkissä ja mahdollisen sähköperämoottorin avustamana. Soutuveneet.fi -sivustolta löysin erinomaisen valikoiman erilaisia veneitä. Ehdottoman tärkeänä pidin turvalliseksi luokiteltua venettä, jonka kerrotaan olevan uppoamaton, vaikka vene täyttyisi vedellä. Se ei myöskään kaadu, vaikka siinä seisoisi. Venemalleihin on saatavilla lisävarusteena trimmilevyt, jotka muuttavat veneen ominaisuudet lähelle moottorivenettä. Veneen sanotaan toimivan erinomaisesti myös sähköperämoottorilla.

Yki-vene paketissa

Veneen saat halutessasi suoraan mökkirantaan!

Mökillemme toimitettu kotimainen Yki-vene on suunniteltu ja valmistettu Ylikiimingissä, jossa veneitä on valmistettu jo vuodesta 1981. Kotimaisesta lujitemuovista valmistettujen veneiden kerrotaan olevan helposti puhdistettavia ja kestäviä.

Värejä moneen makuun

Venevalikoimasta löytyi uskomattoman suloinen vaaleanpunainen ja vaaleansininen vene. Sopisiko tämä sinun mökkirantaan?

Vaaleanpunainen Ideal 470

Meidän valinta

Päädyin kuitenkin aina tyylikkääseen valkoiseen veneeseen. Yki 485 soutuvene täytti perheemme kriteerit. Koska arvostan helppoutta, oli ihanaa että vene tuotiin pihaan asti. Selvisimme siitä ilman omaa venetraileria. Vene oli hyvin pakattu ja helppo purkaa kääreestä. Ja mikä parasta, jaksoimme kantaa sen mieheni kanssa kahdestaan rannalle. Pitihän sitä lähteä heti testaamaan. Jatkossa soutaminen kuuluu takuuvarmasti myös omiin hetkiini. Voin luottaa veneeseen, eikä tarvitse jännittää pääsenkö myös rantaan takaisin turvallisesti. Voin myös huoletta päästää lapset järvelle.

Katso tekniset tiedot tästä

Tutustu lisää

Tutustu sinäkin soutuveneet.fi -sivuston valikoimaan ja löydä omiin käyttötarpeisiisi sopiva vene, moottorilla tai ilman.

Valitse oma suosikkisi täältä
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä