Siljan laivojen joulubuffet uudistuu Hellapoliisin annoksilla

Julkaistu: 10.09.2014

Hellapoliisi ja Tallink Silja toteuttavat uutta sisältöä Helsinki-Tukholma-reitin laivojen joulubuffettiin.
Erityistä huomiota on kiinnitetty gluteenitonta ruokavaliota noudattaviin ruokailijoihin. Uudentyyppisen yhteistyön myötä myös asiakkaat pääsevät ennakkoon valitsemaan joulupöytään päätyviä annoksia sosiaalisen median kautta.

 

– Oli hienoa päästä ideoimaan Siljan joulubuffetin annoksia hyvin vapaasti.
Kävin tarkasti läpi viime vuoden joulubuffet-menun, jonka jälkeen päätin mitä raaka-aineita haluaisin omissa annoksissani käyttää. Valitsemani raaka-aineet ovat mihin tahansa illanistujaispöytään sopivia ja olen halunnut luoda tasapainoisen kokonaisuuden perinteisten jouluruokien rinnalle, kertoo Hellapoliisi Kati Jaakonen.

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn uudistetun Grande Buffetin etualalla sijaitseva sesonkipöytä täyttyy joulubuffetin myötä Hellapoliisin annoksista. Tarjolla on toistakymmentä erilaista annosta; ainakin saaristolaisleipää ja lohimoussea, yrttisiä hirvipyöryköitä, banoffeeta ja pannacottaa glögikiilteellä.

Myös asiakkaat halutaan ottaa mukaan päätöksentekoon ja Silja Line Suomen Facebook -sivuilla järjestetäänkin lähipäivinä äänestys, jonka tuloksena suosituimmat annokset valikoituvat suoraan joulupöytään.

Kati toivoo erityisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavien matkustajien ilahtuvan, sillä yli puolet hänen 16 annoksestaan soveltuu myös heille.

– Gluteenittomat annokset sopivat aivan kaikille, mutta erityisesti suosittelen maistamaan raakakakkua, Kati vinkkaa.

– Hellapoliisin tekemät ruokalajit kelpaavat vaikka ihan sellaisenaan illan menuksi. On hienoa että myös asiakkaamme pääsevät mukaan tekemään annosvalintoja sosiaalisen median kautta, iloitsee Head of Restaurant Services Tomi Söderström.

Joulubuffet ja Hellapoliisin oma sesonkipöytä ovat tarjolla Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla 14.11.-26.12.2014 välisenä aikana.
Joulubuffet maksaa 40 euroa ja etukäteen ostettuna/kanta-asiakkaille 38 euroa.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä