Seurana – vanhusseurapalvelu auttaa arjessa

Julkaistu: 06.04.2022
Yhteistyö Seurana logo
Seurana

Tiesitkö, että Suomessa joka kolmas työssäkäyvä huolehtii työnsä ohessa läheisestään. Moni vanhusläheisen omainen yrittää venyä ja hoitaa omien velvollisuuksiensa lisäksi iäkkäiden
vanhempiensa asiat. Onneksi kuormittavaan tilanteeseen saa apua. Vanhusseurapalvelu Seurana tarjoaa luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotiin tai hoivakotiin kaikkialla Suomessa. Missiona onnellinen vanhuus.

”Iso taakka vierähti sydämeltäni, kun sain muistisairaalle isälleni vanhusseurapalvelun”

Työn ja perheasioiden yhteen sovittaminen voi olla erittäin kuormittavaa, kun aikaa ja panostusta tarvitsevat lapset, vaativa työ ja esimerkiksi ikääntyvät vanhemmat. Vanhusläheinen saattaa kärsiä yksinäisyydestä ja tarvitsee asiointiapua apteekki- ja lääkärikäynteihin. Suurin osa perheen vanhuksista ja muistisairaista läheltä tai etänä huolehtivista omaisista on naisia, jotka ovat vielä mukana työelämässä. Iäkkäiden läheisten tarpeet ovat läsnä myös työajalla ja muistisairas saattaa soitella töihin yhtenään. Viikonloppuisin matkustetaan töiden jälkeen pitkiäkin matkoja toiselle paikkakunnalle huolehtimaan iäkkäistä vanhemmista. Omaisilla on suuri tahto ja sydän huolehtia vanhusläheisistään, mutta aina eivät resurssit ja voimat riitä.

Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyritys Seurana tarjoaa luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa vanhuksille kotiin tai hoivakotiin kaikkialla Suomessa. Seuranan palvelussa aina sama, tuttu eläkeikäinen seuralainen käy vanhusläheisen luona viikoittain. Vanhusläheisen kanssa ulkoillaan, hoidetaan kauppa- ja apteekkiasioita, seurustellaan, jutellaan, kahvitellaan, leivotaan, lauletaan, pelaillaan, retkeillään– mikä ikinä vaan tuokaan iloa vanhukselle ja omaiselle. Omainen saa Seuralaiselta vanhusläheisen kuulumiset jokaisen tapaamisen jälkeen. Seuralaisesta tulee luottohenkilö ja omainen tietää, että vanhuksella on kaikki hyvin. Säännöllisellä seuralla on myös merkittävä vaikutus vanhuksen hyvinvointiin, sillä vanhuksen toimintakyky, mieliala ja puhetaito paranevat jo muutamassa kuukaudessa.

Seuranan palvelua voi tilata niin yksinäiseksi itsensä tuntevat seniorit, vapaahetkiä kaipaavat omaishoitajat kuin ruuhkavuosia elävät tai kaukana asuvat omaiset, jotka eivät ehdi itse käydä tarpeeksi läheisensä luona.

”Elämässäni on tapahtunut paljon alle vuodessa. Isäni sairastui Alzheimerin tautiin ja häntä ei voi eikä enää uskalla jättää yksin kotiin. Tämä aiheuttaa huolia ja haasteita, sillä äitini täytyy sairauksiensa vuoksi päästä usein lääkärikäynneille. Viime vuoden loppu oli raskas ajanjakso, sillä äitini oli leikkauksessa vakavan sairastumisen vuoksi ja isäni vietti joulun alla viikon meillä kotona. Koska isää ei voinut hetkeksikään jättää yksin, teimme kaiken yhdessä – aivan kuten pikkulasten kanssa tehdään. Minusta alkoi tuntua siltä, että vaikka kuinka haluaisin, niin aikani ja voimani eivät vain riitä vain kaikkeen- huolehdittavana kun on työ, arki, koti ja lapset ja siihen vielä rakkaiden vanhusläheisteni tarpeet.

Siksi lähdin etsimään apua ja onneksi löysin vanhusseurapalveluyritys Seuranan, joka tarjoaa ihanaa eläkeikäistä luotettavaa seuraa. Parasta on, kun Seuralainen on aina sama tuttu ja turvallinen ihminen. Nyt isä saa luotetettavaa seuraa ja äiti voi viettää rauhassa omaa aikaa esimerkiksi rakkaan harrastuksensa parissa. Iso taakka on vierähtänyt sydämeltäni. Seuranan vanhusseurapalvelu sopii hyvin myös omaisille, jotka asuvat eri paikkakunnalla kuin omat vanhusläheisensä.”

 

Seurana

Tilaa vanhusläheisellesi veloitukseton tutustumiskäynti!

Seuranan vanhusseurapalvelun veloitukseton tutustumiskäynti ei velvoita mihinkään.

Tutustu https://seurana.fi/ ja tilaa tutustumiskäynti ja ystävä vanhuksellesi numerosta sivuilta tai numerosta
050 546 1230

  1. Aina sama tuttu, eläkeikäinen Seuralainen
  2. Aina sama kiinteä, sovittu tapaamisaika
  3. Aina kuulumiset omaiselle joka tapaamisen jälkeen
  4. Aktiivinen palautekysely
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä