Sara Chafak ja Kutsu keittiöön on uusi liveshopping-sarja

Julkaistu: 21.04.2022
Yhteistyö
Liveshopping Sara Chafak

Kutsu keittiöön on uusi liveshoppailu-sarja, jonka tähti ja juontaja on ihastuttava Sara Chafak. Sarjan jokaisessa jaksossa Sara kutsuu vieraita keittiöönsä ja innostaa kokeilemaan ja kokkailemaan erilasia herkkuruokia tai välipaloja. Sara kannustaa samalla katsojia sekä vieraitaan kokeilemaan keittiöön ja ruoanlaittoon sopivia tuotteita.
Ohjelmassa kokattujen ruokien reseptejä löydät alta.

LiveShop on markkinointiviihdekanava ja silta kuluttajan, sosiaalisen median ja verkkokaupan välillä: tuotteet ja palvelut myydään suoraan lähetyksestä ja sosiaalisen median videostriimistä. Ylivoimaisesti paras keino vaikuttaa kuluttajiin on tuottaa viihdyttävää ja koukuttavaa sisältöä, jota isännöivät sosiaalisen median vaikuttajat ja julkkikset.

Kutsu keittöön

Sarjan jaksot on käsikirjoitettu rennosti ja tuotteet ja ruoka-aineet tulevat esille luontevasti. Jokaisessa jaksossa on rajattu määrä Saran esittelemiä tuotteita, jotka katsoja voi helposti käydä ostamassa suoraan nettikaupasta itselleen, katsomisen aikana.

Nettiin hakeutuessaan ihmiset haluavat tietoa, elämyksiä, viihdettä ja helppoa shoppailua kotisohvalta. LiveShop yhdistää sujuvasti myynnin, markkinoinnin ja vaikuttamisen -markkinointiviihteemme on tullut jäädäkseen!

Alla olevat jaksot ovat katsottavavissa seuraavasti:
https://www.liveshop.fi/

Jakso 1: vieraana Jeffrey Lawman
Ensiesitys jakso 1: to 21.4. klo 16:30
Uusinta jakso 1: ti 26.4. klo 16:30

Jakso 2: vieraana Viivi Altonen
Ensiesitys jakso 2: to 28.4. klo 16:30
Uusinta jakso 2: ti 3.5. klo 16:30

Jakso 3: vieraana Musta Barbaari
Ensiesitys jakso 3: to 5.5. klo 16:30
Uusinta jakso 3: ti 10.5. klo 16:30

Jakso 4: vieraana Hamza
Ensiesitys jakso 3: to 12.5. klo 16:30
Uusinta jakso 3: ti 17.5. klo 16:30

Kutsu keittiöön -sarjassa mukana olleita reseptejä löydät alta:

Jakso 4: Vieraana Hamza

Oletko jo kokeillut herkullista Forsman Perunasosetta? Voit nauttia sitä sellaisenaan tai tuunattuna. Herkullinen lihaperunasoselaatikko valmistuu nopeasti.

Lihaperunasoselaatikko
2-4 annosta

300 g naudan minuuttisuikaleita
3 rkl oliiviöljyä
nokare voita
½ tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 kananmuna
2 pkt  (2×360 g) Forsman Perunasosetta
1 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
½ tl currya

Pinnalle:
½ dl maustekorppujauhoja

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna oliiviöljy ja voi pannulla ja paista naudan minuuttisuikaleet kauttaaltaan. Mausta paprikajauheella ja suolalla.

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna ja kuohukerma. Mausta suolalla, mustapippurilla ja currylla. Sekoita vielä naudan minuuttisuikaleet joukkoon ja laita seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan. Ripottele pinnalle maustekorppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Jakso 3: vieraana Musta Barbaari

Ihanat cheddar-perunapallot paistat rapeiksi öljyssä ja voit tarjota niitä vaikka illanistujaisissa sellaisenaan tai muun pikkusuolaisen lisänä.
Mestari Forsmanin perunamuusia löydät hyvin varusteltujen markettien hyllyiltä.

Cheddar-perunapallot

360 g Mestari Forsman Perunamuusia
1 kananmuna
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 dl cheddarjuustoraastetta
50 g fetajuustoa
1 jalapeno

1 1/2 dl maustettuja korppujauhoja
oliiviöljyä tai rypsiöljyä

Laita perunamuusi kulhoon ja lisää joukkoon kananmuna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä maun mukaan.
Lisää ripaus suolaa.
Sekoita ainekset ja lisää joukkoon vielä cheddarjuustoraaste, murustettua fetajuusto ja hienonnettu jalapeno.
Pyöritä pieniksi palloiksi ja paista käännellen kuumassa öljyssä pannulla.
Tarjoa!

Jakso 2: vieraana Viivi Altonen

Kasvis-muusipihvit

Kuva: Liveshop.fi

Ihanat kasvispihvit valmistat helposti hyödyntämällä Mestari Forsmanin valmista perunamuusia. Voit käyttää muusin joukossa monenlaisia erilaisia kasviksia.
Kokeile vaikka näitä.

Kasvis-muusipihvit

1 rasia (360 g) Mestari Forsman Perunamuusia
1 kananmuna
1 palsternakka
2 porkkanaa
1 sipuli
10-15 cm pala purjosipulia
1-2 dl pakasteherneitä
½-¾ tl suolaa
mustapippuria myllystä

Laita perunamuusi kulhoon ja rikottu kananmuna kulhoon.
Kuori palsternakka ja porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja hienonna sipuli.
Halkaise purjosipuli ja huuhtele lehtien välit.
Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Laita ainekset perunamuusin joukkoon ja lisää myös herneet.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile pieniksi pihveiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä.
Tarjoa seuraksi perunamuusia ja salaattia tai ituja.

Jakso 1: vieraana Jeffrey Lawman

Kuva: Liveshop.fi

Ruoanlaitossa voi myös oikaista!
Forsmanin herkullinen perunamuusi on kuin itse tehtyä!

Ja sekös on ihanaa, nimittäin ruoka valmistuu nopeasti myös kiireisen päivän lomassa. Saran ihana nakkimuusi maistuu koko perheelle.

Saran nakkimuusi
4 annosta
1 sipuli
300 g nakkeja
nokare voita
2 pkt (2 x 360 g) Mestari Forsman Perunamuusia
1 kananmuna
100-150 g Emmental-juustoraastetta
1 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
1/2 suolaa
mustapippuria myllystä
(cayennepippuria)
Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele nakit. Kuumenna voi pannulla ja kääntele nakkeja hetki keskilämmöllä käännellen. Nosta sivuun.
Laita perunamuusi kulhoon ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää juustoraaste, kerma ja mausteet. Käytä cayennepippuria varoen.
Kääntele muusin ainekset sekaisin ja laita uunivuokaan. Laita päälle nakkipalat  ja kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20-30 minuuttia.
Tarjoa!
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä