Rakenna joulu edullisesti

Julkaistu: 08.12.2023
kaikki kontista

Kaupallinen yhteistyö: SPR Kontti

Oletko ajatellut, että tunnelmallisen joulun voit taikoa myös secondhand-tuotteita hankkimalla? Kontista löydät edulliset vinkit ja koristeet joulun tunnelmointiin. Kontti on Suomen Punaisen Ristin ylläpitämää toimintaa, jonka tuloksesta 2/3 käytetään kotimaan avustustoimintaan ja 1/3 kohdennetaan katastrofirahastoon.

Kierrätyslahjat sopivat ajan henkeen ja myynnissä saattaakin olla jotain sellaista uniikkia, joka sopisi juuri ystävällesi tai läheisellesi. Myynnissä on myös design-tuotteita ja elektroniikkaa. Edullisilla ruokailuvälineillä teet kattauksen isollekin joukolle tai voit hankkia ensiasuntoon muuttaneelle lapselle monenlaiset astiat ja tarvikkeet omaan kotiin.

>> Tutustu verkkokauppaan tästä <<

Astioista merkkikoruihin ja joulukoristeisiin

Syötäviin lahjoihin voit hankkia astiat, jotka saaja saa pitää. Joulukoristeilla taiot helposti näyttävätkin koristelut ja vain mielikuvitus on rajana niiden käytölle. Jos tilaa ei joulun jälkeen enää kotoa löydy säilyttämiseen, voit aina lahjoittaa tuotteet takaisin kiertoon. Me löysimme joulupukin asusteet jouluun vain muutamalla eurolla. Tarjolla oli myös aivan uusia tuotteita, joita voi antaa lahjaksi ja maljakoihinkin voi hankkia tai tehdä jouluasetelman joko omaan kotiin tai lahjaksi. Löysin ihania lasi- ja kristalliastioita omaan pöytään. Vitriineissä oli myös lahjoitettuja merkkikoruja.

>> Kontin verkkokauppaan <<

Kirjoista leluihin

Seurapelit kuuluvat usein yhdessäoloon ja valikoimaa löytyi aikuisille ja lapsille. Löytyipä hyllystä omakin peli ruokadiggarille. Kirjavalikoima oli runsas ja hyvä kirjahan on myös mainio lahjaidea. Lasten lelut, urheiluvälineet ja vaatteet ovat myös loistavia lahjoiksi. Käyttöikä on lyhyt, eikä lapset huomaa onko jokin lelu jo aiemmin käytetty vai ei. Koska ihmiset lahjoittavat Konttiin monesta syystä, voi valikoimasta löytää mitä upeampia helmiä design-tuotteista juhlakenkiin ja arkivaatteista hääpukuihin. Itse löysin ihanan kimaltelevan puseron jouluun ja lapsenlapsille kivat lahjat.

>> Kontin verkkokauppaan <<

12 myymälää, lahjakortti ja verkkokauppa

Nykynuoret arvostavat kierrätysmuotia ja sitähän Kontin 12 myymälässä on tarjolla. Kontin lahjakortti onkin helppo tapa muistaa läheistä, sillä sen voi käyttää juuri siihen mihin itse haluaa. Lahjoittamalla hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä vaatteita, koruja, kenkiä, laukkuja, astioita, huonekaluja, urheilutarvikkeita ja muuta kodintavaraa, voit auttaa ihmisiä Suomessa ja maailmalla.

Mikäli haluat säästää rahaa ja luontoa ja tehdä persoonallisia hankintoja, poikkea Kontin myymälässä. Kontin verkkokaupasta teet myös löydöt, jotka toimitetaan ympäri Suomen.

Ihanaa joulun aikaa, löydät kaiken jouluun Kontista.

>> Kontin verkkokauppaan <<
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä