Myös hiuksille on omat vitamiininsa: Hairlustin parhaat hiusvitamiinit

Julkaistu: 09.05.2022
Yhteistyö Hairlust logo
Hairlust.fi

Aikakausilehtien sivuilla tai verkkosivuilla esiintyvien mallien kuvissa näkyvät aina kiiltävät, terveen näköiset ja vahvat hiukset. Omien hiusten tilanne ei välttämättä ole lähelläkään sitä. Terveellisistä elämäntavoista huolimatta hiukset voivat katkeilla, harjaan voi tarttua enemmän hiuksia kuin pitäisi tai hiukset kasvavat hyvin hitaasti.

Hiuksia tulisi ravita muun kehon tavoin monipuolisesti. Tärkein avain terveisiin hiuksiin on kiistatta hyvät elintavat sekä monipuolinen ja ravitseva ruokavalio. Niiden toteuttaminen ei välttämättä kuitenkaan aina onnistu, jota varten ekologisia hiustuotteita tuottava Hairlust on esitellyt oman ratkaisunsa ongelmaan: hiusvitamiinit.

Mihin ongelmiin hiusvitamiinit auttavat?

Sekä miehet että naiset voivat kamppailla jossain elämänvaiheessa hiustenlähdön kanssa. Vaikka päivittäin voimme menettää jopa 100 hiusta, tietyt mullistukset elämässä voivat muuttaa tilannetta huonompaan suuntaan. Elottomilta näkyvät hiukset eivät myöskään näytä hyvältä, kasva tarpeeksi hyvin tai voivat tuntua kuivilta. 

Arjen kiireet, stressi, hormonitasojen muutokset, tietyt lääkkeet ja huono ruokavalio vaikuttavat merkittävästi erilaisten vitamiinien ja hivenaineiden tarpeisiin. Sillä on suora merkitys ravintoketjun viimeiseen lenkkiin eli hiuksiin: niille ei yksinkertaisesti riitä tarpeeksi ravinteita. Ulkoiset hoitotoimenpiteet, kuten erikoisshampoot ja -hoitoaineet, eivät myöskään välttämättä riitä yksinään korjaamaan tilannetta.  

Hairlustin hiusvitamiinit ovat suunniteltu avustamaan juuri yleisimpien hiusongelmien kanssa. Niitä nauttimalla pystyt paikkaamaan ravinnon jättämät aukot, täydentämään hiuksesi tarvitsemien vitamiinien ja kivennäisaineiden varastoja ja varmistamaan, että hiuksesi kasvavat terveinä ja elinvoimaisina.

Hiusvitamiinien sisältö

Hairlustin vitamiinit ovat tarkasti tuotettuja, vegaanisia ja luonnollisia ainesosia sisältäviä vitamiinivalmisteita. Niiden sisältö on muodostettu juuri oikeassa suhteessa auttamaan hiusongelmissa ja tukemaan terveellistä hiusten kasvua. 

Hiusvitamiinit sopivat myös ruoka-allergikoille ja kaikille hiustyypeille. Ne sisältävät ainakin seuraavia todistetusti hiusten hyvinvointiin vaikuttavia hivenaineita ja vitamiineja:

  • A-vitamiinia
  • B6- ja B12-vitamiineja
  • D-vitamiinia
  • E-vitamiinia
  • Sinkkiä
  • Biotiinia
  • Foolihappoa
  • Jodia
  • C-vitamiinia

Hiusvitamiineja on saatavilla kahdessa muodossa: pureskeltavina Hair Growth Formula Gummies -viinikumeina ja nieltävinä Hair Growth Formula Tablets -tabletteina. Niiden ravintosisällöt ovat samankaltaisia ja molemmista on omat versionsa myös miehille. Tuotteiden erot perustuvat sukupuolien välisiin eroihin ravintoaineiden tarpeissa ja imeytymisessä.

Kummatkin sisältävät ravintoaineita, jotka ovat kliinisesti todistettu tukevan hiusten hyvinvointia, kuten biotiinia, sinkkiä ja seleeniä. Tarkan sekoituksen ansiosta ne imeytyvät elimistöön täydellisesti.

Tehosta hiustenkasvua 

Hiusravinteet ja hyvät elintavat ovat erinomainen alku kohti pitkiä ja terveitä hiuksia, mutta prosessia voidaan tehostaa muillakin toimenpiteillä ja tuotteilla. Niiden avulla voit varmistaa, etteivät hiuksesi koe lisävaurioita samalla kun niiden elinvoimaisuus palautetaan sisältäpäin.

Voit varmistaa herääväsi sileillä ja takuttomilla hiuksilla suosimalla bambutyynyliinaa sekä voit tehostaa päänahkasi verenkiertoa hieromalla sitä suihkussa esimerkiksi Hairlustin Scalp Massage Brush -hierontaharjalla. 

Sen hyvänä tukena toimii Hair & Scalp Detox Scrub -kuorintavoide, joka virkistää hiuspohjaa ja ehkäisee sen kutinaa sekä rasvoittumista. Muista myös kosteuttavat ja hoitavat hoitosuihkeet, jotka hellivät hiustasi myös suihkun jälkeen. Lopputuloksena voit nähdä näkyviä tuloksia viimeistään 2-6 kuukauden sisällä. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä