Mikä tilanjako-ovi? Uudenmaan Laatusisustajat ja Inaria Studio auttavat kodin sisustus- ja säilytysratkaisuissa.

Julkaistu: 11.11.2023
Yhteistyö Yhteistyössä Inaria - Laatusisustajat
Tilanjako-ovet

Inaria Studio tarjoaa persoonallisia ja omiin mittoihin perustuvien säilytysratkaisujen lisäksi myös tyylikkäitä tilanjako-ovia. Tilanjako-ovet ovat mainio keksintö jakamaan nimensä mukaisesti tilaa erillisiin osioihin. Kauniit lasiset ovet pitävät tilan raikkaana raskaan kiinteän seinän sijaan. Tilanjako-ovet voi vetää täysin sivuun, jolloin tila on valoisa ja avara. Tilanjako-ovet asennetaan kiskoilla turvallisesti lattiaan ja kattoon tai vain kattoon siten, että kevyt ohjain lattiassa ohjaa ovea liikkumaan suorassa. Iso pinta suositellaan asennettavaksi ylhäältä ja alhaalta kulkevaan kiskoon. Kiskot kiinnitetään siten, etteivät ne aiheuta haittaa lattialle. Mikäli kaipaat tilaan yksityisyyttä, voit valita ovet tai osan niistä sävytettyinä ja peittävinä lasipintoina tai valita erillisen sisustuslevyn oman mieltymyksen mukaan. Upeat ja monipuoliset lasipinnat saavat tilan näyttämään juuri niin persoonalliselta kuin haluat.

Katso artikkelin lopusta miltä kuvan tila näytti ennen tilanjako-ovia.

Tutustu tuotteisiin ja materiaaleihin

Tutustu materiaaleihin Inaria Studiossa. Voit antaa myymälässä tarvitsemasi tilan mitat, jolloin saat kolmiulotteisen suunnitelman ja hinta-arvion valitsemillasi tuotteilla. Lopullinen hinta muodostuu valittujen tuotteiden ja millin tarkan mittauksen jälkeen.

Mittaus

Inaria Studion työntekijä ottaa oikeassa tilassa tarkat mitat ja jättää tilauksen tehtaalle, jolloin oikeat mitat ja piirustukset kulkevat alusta loppuun järjestelmässä aina asennukseen asti.

Asennus

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin kannettuina ja asennetaan ystävällisen ja ammattitaitoisen asentajan toimesta.

Tila ennen remonttia ja tilanjako-ovia

Haluaisitko sinä rajata osan kodistasi työtilaksi, makuutilaksi, leikkihuoneeksi tai vaikka vaatehuoneeksi? Tutustu Inaria Studion valikoimaan lähimmässä Inaria Studiossa ja netissä osoitteessa www.laatusisustajat.fi sekä www.inaria.fi

Tutustu lisää: laatusisustajat.fi
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä