Maailman parhaimmat kodinkoneet tarjoavat laatua ja tehoa

Julkaistu: 29.01.2024

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Tietyt kodinkonebrändit ovat alansa selkeitä huippuja: niiden laitteita pidetään maailman parhaimpina. Jos huolit keittiöösi vain kaikista parhaimmat laitteet, tarkista tämä lista: löytyvätkö nämä laatulaitteet sinun kodistasi?

 

Synonyymi erittäin hyvälle kahvinkeittimelle

Suomalaisten puheessa Moccamaster tarkoittaa laadukasta kahvinkeitintä. Moccamaster on alun perin hollantilainen kahvinkeitinbrändi. Gerard C. Smit perusti 1960-luvulla yrityksen nimeltään Technivorm, joka keskittyi alusta alkaen korkealaatuisten kahvinkeittimien valmistukseen.

Ensimmäinen Moccamaster tuli markkinoille vuonna 1969. Brändi on sittemmin tullut tunnetuksi erityisesti suodatinkahvin ystävien keskuudessa. Useat Moccamasterin kahvinkeittimet ovat saaneet European Coffee Brewing Centren (ECBC) myöntämän laatusertifikaatin sekä Specialty Coffee Associationin (SCA) hyväksynnän kahvinvalmistuksen hyvän laadun ansiosta. 

Moccamasterin suosituimpia malleja ovat KBG-mallin keittimet. KBG-mallissa on loistavia ominaisuuksia, kuten automaattinen tippalukko ja kahden lämpöelementin järjestelmä, joka varmistaa, että kahvi valmistuu oikeassa lämpötilassa. KBG-mallia on saatavilla Hobbyhall.fi-verkkokaupassa perinteisen mustan tai hopean lisäksi myös esimerkiksi punaisena ja vihreänä. 

Moccamasterin maine parhaana kahvinkeittimenä perustuu laatuun ja kestävyyteen. Kahvinkeitin kestää jopa vuosikymmeniä, ja valmistaja antaa rekisteröidylle keittimelle 10 vuoden takuun. Moccamaster-kahvinkeittimiin on saatavilla myös varaosia, mikä on harvinaista kahvinkeittimissä. 

Laadukas kapselikeitin erikoiskahvien ystävälle

Jos kaipaat suodatinkahvin sijaan jotain erikoisempaa, Nespresso-kapselikeitin tarjoaa sinulle ihanat erikoiskahvit omassa keittiössäsi. Nespresso on sveitsiläinen kahvibrändi ja osa Nestlé-konsernia. Brändi tunnetaan kahvikapseleistaan ja kapselikeittimistään, jotka tarjoavat nopean ja helpon tavan valmistaa espresso-tyyppistä kahvia kotona.

Ensimmäinen Nespresso-kahvikone tuli markkinoille 1986, ja Nespresso-kapselikeittimien suosio kasvoi voimakkaasti 2000-luvulla. Nespresso-kapselikeittimet ovat voittaneet useita kahvikonevertailuja. Kapselikeittimien tyylikäs ulkonäkö on saanut muun muassa useita kansainvälisiä muotoilualan Red Dot Award -palkintoja. 

Yksi Nespresson suosituimmista kapselikeittimistä on Nespresso Vertuo, johon sopivat sekä perinteiset espresso-kapselit että suuremmat kahvikapselit. Vertuo-kapselikeittimiä sekä muita laadukkaita Nespresso-malleja on saatavilla Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. 

Tämä keittiön yleiskone on kokkien ja leipurien suosiossa

Jos haluat erittäin laadukkaan yleiskoneen keittiöösi, on KitchenAid silloin luotettava valinta. KitchenAid on yhdysvaltalainen kodinkoneiden valmistaja, joka on erityisen tunnettu keittiökoneistaan. Yrityksen tarina on alkanut jo vuonna 1919.

KitchenAidin ensimmäinen tuote oli H-5 -keittiökone, joka luotiin ammattikokkeja varten. Seuraavien vuosien aikana KitchenAid laajensi tuotevalikoimaansa, ja vuonna 1936 yritys toi markkinoille ikonisen Model K -monitoimisekoittimen. 

KitchenAidin yleiskoneet ovat tulleet tunnetuksi vahvasta moottoristaan ja monipuolisista lisävarusteistaan. Yleiskoneen ulkonäkö on pysynyt melko muuttumattomana vuosien varrella, mikä on osaltaan edistänyt sen ikonista asemaa.

KitchenAid-koneet ovat saaneet useita palkintoja ja tunnustuksia. Esimerkkejä palkinnoista ovat muun muassa muotoilualan Red Dot Award ja amerikkalaisen Consumer Reports -yhdistyksen Best Buy -maininnat.  

Paras pölynimuri tältä merkiltä

Monelle tulee mieleen pölynimurimerkeistä ensimmäisten joukossa Dyson, eikä se ole ihme: tämän pölynimurin teknologia ja imuteho ovat aivan omaa luokkaansa. Dysonin johdottomat varsi-imurit ovat erittäin näppäriä esimerkiksi keittiön nopeaan siivoamiseen tai omakotitalon hankalien paikkojen imuroimiseen. 

Yrityksen perusti brittiläinen keksijä ja insinööri Sir James Dyson 1990-luvun alussa. Hän kehitti sykloniteknologiaan perustuvan pölynimurin prototyypin: imuri käyttää voimakasta pyörrettä pölyn ja lian erottamiseksi ilmasta. 

Vuonna 1993 Dyson lanseerasi ensimmäisen Dyson DC01 -pölynimurin, joka tuli nopeasti suosituksi kuluttajien keskuudessa. Eräs yrityksen kaikkien aikojen suosituimmista malleista on Dyson V11 Absolute -pölynimuri. Se hyödyntää älykästä teknologiaa, joka mukauttaa imutehoa automaattisesti puhdistettavan pinnan mukaan. 

Dysonin pölynimurit ovat saaneet useita palkintoja ja tunnustuksia, kuten esimerkiksi useita Best Buy -suosituksia ja T3 Awards Paras pölynimuri -tittelin. Dysonin pölynimureihin on myös tarjolla lisä- ja varaosia, joita voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. 

Tehosekoitin isolla T:llä 

Jos haluat tehosekoittimen, jossa on ihan oikeasti tehoa, niin Blendtec on valintasi. Blendtec on yhdysvaltalainen yritys, jonka on perustanut Tom Dickson vuonna 1975. Blendtec-tehosekoittimet ovat suosittuja sekä kotikäyttäjien että ammattilaisten keskuudessa.

Blendtecin tunnetuin markkinointikampanja oli Will It Blend? -sarja, jossa yrityksen perustaja Tom Dickson esitteli tehosekoittimensa suorituskykyä sekoittamalla epätavallisia kohteita, kuten golfpalloja ja älypuhelimia. Kampanja auttoi kasvattamaan Blendtecin brändin tunnettuutta.

Blendtecin tehosekoittimissa käytetään usein voimakasta moottoria ja teräviä teriä, mikä mahdollistaa tehokkaan sekoittamisen ja jopa jään murskauksen sekä pähkinöiden jauhamisen. Laadukkaan Blendtec-tehosekoittimen voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä