LED- valaistuksen uusiminen

Julkaistu: 15.12.2023

Kodin valaistus on asia, jota moni ei suunnittele, mutta joka lopulta viimeistelee kauneimmankin sisustuksen. Valaistuksella voit luoda kotiisi tai muuhun tilaan erilaisia tunnelmia ja hyvä valaistus taipuu monipuoliseksi eri vuorokaudenaikoina.

Me tarvitsimme kotimme uusittuun keittiöön valaistusta ja samalla pohdimme olohuoneen ja eteisen katossa olevia upotettuja halogeenivalaisimia ja niiden kullanvärisiä kehyksiä, jotka eivät sopineet kotimme väreihin. Myös autotalli oli vailla ajanhenkisiä valaisimia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valaistus uuteen kotiimme ja inspiraatio Led Storen showroomilta

Poikkesin LedStoren myymälässä Vantaan Koivuhaassa, jossa on kiva showroom. Siellä voi tutustua erilaisiin valaistusratkaisuihin, sillä tilassa on nähtävillä monipuolisesti kodin eri tilat aina wc- ja saunatiloista keittiöön ja löytyypä sieltä jopa kuntosali, jonka valaistuksesta voi saada vinkkejä omiin projekteihin. Paikan päältä voi tietysti myös ostaa ammattilaisen avustuksella sopivat valaisimet sisä- ja ulkotiloihin. Olin listannut tarpeet ja sain suositukset miten päästä liikkeelle

Ledvalonauha

Keittiöömme asennettiin työtasovalaistukseksi ledvalonauha ja toivoimme samanlaista myös kaapiston päälle, jolla voisi luoda tunnelmaa myös ilta-aikaan silloinkin kun keittiö ei varsinaisesti ole käytössä. Koska keittiö ja olohuone on yhteistä tilaa, on kiva että lämpötilasäädettävällä valaistuksella saa taiottua kuhunkin hetkeen oman tunnelmansa. Näissä valaisimissa on lisäksi langaton ohjaus, joka toimii paristolla. Paristo on helposti vaihdettavissa ja kestää noin kaksi vuotta.

Monipuoliset valikoimat

Olohuoneen upotetut halogeenivalaisimet vaihtuivat ledivaloihin, jotka säästävät sähkölaskuissa. Kehykset vaihdettiin valkoisiin ja valintamme oli säädettävät, jolloin valoa voi kohdistaa hieman eri suuntiin.
Eteisen kehykset vaihdettiin myös valkoisiin ja nämä antavatkin tyylikkään valon, eikä muuta kattovalaistusta enää tarvittu. Eteinen pysyi myös ilmeeltään avarampana, kun pienessä tilassa ei ole roikkuvaa valaisinta.

Autotalli on meillä valjastettu työkäyttöön ja riittävä valaistus on tärkeää. Ratkaisu löytyi myös Led Storesta.

Kun mikä tahansa valaistus mietityttää, käy mahdollisuuksien mukaan show roomilla ja myymälässä.

Katso lisätietoja täältä.

Led Store tarjoaa suunnitteluapua valaistuksen valintaan

Led Store on lamppukauppa, joka auttaa tekemään tilastasi kauniin, viihtyisän ja toimivan. Led Storesta saat suunnittelupalvelun tilasi valaistukseen. Tämä ei ole vain varakkaiden oikeus, sillä suunnittelupalvelu maksaa vain 99 euroa. Alkukartoituskin on maksuton, eikä sido tilaamaan tuotteita. Palvelu toimii myös etänä ympäri Suomen. Erityisen suositeltavaa valaistuksen suunnittelu on jo rakennusvaiheessa, sillä ammattilainen pystyy hahmottamaan myös kaapelointia sähkösuunnitelmaa varten ja valosuunnittelu helpottaa valaisimien valinnassa ja sijoittelussa. Suunnitelmissa on tarkat tiedot hintoineen valaisimista ja LedStore suunnittelee myös valaistusten himmentimet ja langattomat ohjaimet.

Valaistus joka tilaan

Oletko ehkä harmitellut synkkää ja pimeää porraskuilua, kompuroinut yöllä vessaan tai surrut, että kaunis keittiösi tai olohuoneesi näyttää synkältä ja tunkkaiselta? LedStoresta löydät ratkaisut kaikkiin valaistusta koskeviin ongelmiisi.

Katso lisää tästä
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä