Laadukkaat liukuovet ja liukuovikaapit mittatilaustyönä

Julkaistu: 22.04.2024
Yhteistyö Yhteistyössä Inaria - Laatusisustajat
Inaria liukuovikaapisto

Yhteistyössä
Yhteistyössä Inaria - Laatusisustajat

Hyvin toimiva säilytysjärjestelmä helpottaa arkea. Usein vaatekaapit ovat täynnä vaatteita ja muuta tavaraa, ovet saattavat repsottaa, liukuovet tipahdella kiskoilta ja kaapitkin ovat liian pieniä tai liian suuria tilaan. Inaria Studiossa saat ammattitaitoista palvelua suunnitellessasi tarpeisiisi sopivaa kaappia.

 

Miten kaapistot suunnitellaan ja tilataan?

Voit käydä ensin myymälässä katsomassa malleja ja pyytää sitten mittamiehen ottamaan tilastasi tarkat mitat sinulle sopivana ajankohtana. Mittausvaiheessa voit jo toivoa erilaisia elementtejä kaapistoosi ja ammattitaitoinen henkilökunta tietää mikä toimii ja mikä näyttää juuri sinun tilassasi hyvältä. Ja mikä parasta, saat juuri sen kokoisen kaapiston kuin tarvitset, millilleen.

kaapit

Tutustu mallistoon myymälässä

Ovivaihtoehtoja on lukematon määrä erilaisista lasipinnoista erikoislaseihin ja turvalaseista ovilevyihin. Ovet voidaan kehystää erilaisilla alumiinikehyksillä, piilokehyksillä tai näyttävillä MDF-kehyksillä. Kaappien ovia voi tilata tietysti myös perinteisinä saranaovina ja taiteovina.

Myymälässä on nähtävillä kaikki erilaiset pinnat, kehykset ja muut materiaalit, joista voit lähteä kasaamaan omaan tarpeeseen sopivaa kaapistoa.

Rakenna kaapin sisukset tarpeen mukaan

Myös kaapin sisuksessa on valinnanvaraa. Haluatko kaappiisi kiinteitä hyllyjä, ulos vedettäviä koreja, laatikoita tai vaikka ulosvedettävän kenkähyllyn?

Arkea helpottamaan voit tilata kaappiisi myös liiketunnistinvalon, joka on mainio silloin, kun kaapista pitää löytää aikaisin aamulla vaatteita puolison tai muun perheen nukkuessa.

Suunnittelu

Kaapiston suunnittelu

Tilaus jätetään myymälään ja piirustukset kulkevat koko prosessin läpi aina tilausvaiheesta tuotantoon asti kuin myös lopuksi kalusteasentajalle, jolloin hän tietää kuvista tarkalleen mitä on suunniteltu. Toimitusaika on noin kolme viikkoa ja Posti kuljettaa materiaalit paikalle sovitusti.

Kalusteasentaja

Asennus. Millilleen.

Kalusteasentaja asentaa ammattitaidolla tilaamasi kalusteet paikalleen ja opastaa tarvittaessa käytössä.

Lattiasta kattoon ulottuva peilikaapisto on näyttävän näköinen ja tekee tilasta valoisan ja hulppean.

Valmistajana Finnmirror Oy

Inaria liukuovikaapit valmistaa Finnmirror Oy, yksi Suomen tunnetuimmista kiintokalustevalmistajista. Perheyritys on toiminut jo vuodesta 1923 ja toiminnan kulmakivinä on ympäristötietoisuus ja pitkälle hiottu nykyaikainen tuotantotekniikka.

Kuvan kaapiston on suunnitellut Inaria Studio Vantaan myymälä Koivuhaassa.

Tutustu liikkeeseen linkistä

Tutustu liikkeeseen
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä