Kustannustehokkaat materiaalit, yhdistelylaina ja laitevuokra – Näin voit säästää keittiöremontissasi

Julkaistu: 25.01.2023
Axolaina

Kaupallinen yhteistyö: Axolaina

Keittiö saattaa joskus olla väistämättä remontin tarpeessa, mutta kokonaisvaltaisen remontin kustannukset voivat nousta yllättävänkin korkeiksi. Siksi onkin tärkeää varautua remonttiin ja suunnitella se huolellisesti etukäteen. Kustannuksia voi säästää tehokkaasti muutamilla yksinkertaisilla vinkeillä.

Kuinka löytyy edullisin remonttilaina?

Ensinnäkin, tee tarkka budjetti ja pysy siinä. Suunnittele kaikki tarvittavat materiaalit ja työt etukäteen ja mieti, miten ne toteutetaan mahdollisimman edullisesti. Mikäli tarvitset remontin toteuttamiseen lainaa, pohdi tarvitsemaasi lainasummaa tarkoin ja pysy realistisena. Liian suuresta lainasummasta saattaa koitua maksuvaikeuksia, kun taas liian pieni ei kata kaikkia remontin kuluja. Tällöin saatat joutua hakemaan useampaa lainaa ja niiden yhteenlasketut korkokulut saattavat nousta hyvinkin korkeiksi. Yhdistelylaina voi toimia ratkaisuna, mikäli tällainen tilanne on jo päässyt syntymään. Lainat yhdistelemällä maksat luottoa takaisin vain yhdelle luotonmyöntäjälle ja kulut pysyvät kohtuullisina.

Edullisin remonttilaina löytyy vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja. Lainojen korot voivat vaihdella jopa 4-20 % välillä, joten lainan kuukausikustannuksissa voi säästää kilpailuttamisella jopa satoja euroja. Tänä päivänä vertailua varten ei tarvitse itse olla yhteydessä pankkeihin, vaan digitaaliset palvelut voivat helposti yhdellä hakemuksella vertailla lukuisien pankkien ja rahalaitosten lainatarjoukset puolestasi.

Kuinka valita laadukkaat ja kustannustehokkaat pinnoitteet, kuten kaakelit ja laatoitukset?

Kaakeleiden ja laattojen tulisi olla kestäviä ja helppoja ylläpitää. Niiden tulisi luonnollisesti myös sopia hyvin muuhun sisustukseen. Kannattaa tutkia erilaisten materiaalien ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Esimerkiksi luonnonkivet ovat usein kalliimmasta päästä, mutta ne ovat keskimäärin kestävämpiä kuin esimerkiksi edullisemmat muovipohjaiset tuotteet.

Kannattaa myös selvittää, miten paljon aikaa tarvitaan asentaminen ja ylläpito vaatii. Jos esimerkiksi kaakeleiden asennus vaatii paljon työtunteja, se voi nostaa loppukustannuksia merkittävissäkin mitoissa. Ylläpito-ohjeiden noudattaminen on tietysti tarkoituksenmukaista tuotteiden pitkän elinkaaren varmistamiseksi.

Loppujen lopuksi on hyvinkin mahdollista löytää myös laadukkaammista pinnoitteista budjettiystävällinen ratkaisu vertailemalla erilaisia materiaaleja ja tuotemerkkejä huolellisesti ennen ostamista.

Onko mahdollista vuokrata laitteita keittiöremonttiin?

Kyllä, on mahdollista vuokrata laitteita keittiöremonttiin. Laitteiden vuokraaminen onkin yksi erittäin helppo tapa säästää remonttikustannuksissa, erityisesti jos niille ei ole tarvetta kovin pitkäksi aikaa. Vuokraamalla saat myös korkealaatuisia tuotteita, joilla on hyvät takuut ja voit pyytää ammattilaisen apua keittiöremonttisi kannalta parhaiden ratkaisujen ja oikeiden laitteiden löytämiseen.

Vuokratessasi sinun tulee olla tietoinen siitä, että vuokrasopimukseen liittyy usein erilaisia ehtoja ja maksuja. Tarkista siis huolellisesti kaikki yksityiskohdat ennen sopimuksen tekemistä. Lisäksi sinun tulisi selvittää, mitkä laitteet ovat tarpeellisia remonttiin ja millaisia ominaisuuksia ne pitävät sisällään. Olet vuokratessasi vastuussa siitä, että laitteet palautuvat omistajalleen yhtä hyvässä kunnossa, kuin ne olivat sinulle tullessaan.

Yhteenvetona todettakoon, että keittiöremontin kuluissa voi säästää monella tapaa. Säästö voi alkaa jo oikeaa remonttilainaa valitessa, sillä luottojen korkokuluissa voi olla eroa jopa kuukausittaisten satojen eurojen edestä. Myös oikeiden materiaalien valinnoilla voi säästää pitkällä tähtäimellä, samoin kuin pohtimalla, onko kaikkia remonttiin tarvittavia koneita tarpeellista ostaa itselleen omaksi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä