Korkojen vertailu onnistuu lainavertailupalveluissa helposti

Julkaistu: 30.11.2022
Yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Lenders

Lainojen korkojen vertailu on herättänyt aktiivista kiinnostusta viime vuosien aikana merkittävästi, sillä lainojen kilpailutuksesta on tullut monille kuluttajille kätevä ja tehokas tapa löytää itselleen entistä kilpailukykyisemmillä lainaehdoilla varustettu laina ilman vakuuksia.

Lainojen kilpailutus, joka tunnetaan toiselta nimeltään myös lainavertailuna, tarkoittaa käytännössä useamman lainatarjouksen pyytämistä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainavertailupalvelun avulla kilpailutus onnistuu tänä päivänä jopa muutamissa minuuteissa.

Vakuudetonta lainaa edullisemmin lainavertailun ansiosta

Vakuudettomien lainojen kysyntä on kasvanut suomalaisten kuluttajien keskuudessa merkittävästi, sillä tänä päivänä lainaa voi hakea netistä helposti, ilman vakuuksia tai takaajaa. Lainaprosessi on erityisen nopea siksi, että laina voidaan maksaa hakijan tilille jopa saman vuorokauden sisällä, koska erillisiä lainaneuvotteluita vakuuksien todentamiseksi ei tarvita ollenkaan.

Lisäksi monet vakuudettomia lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset ovat automatisoineet lainojen käsittelyprosessin niin, että myönteisen luottopäätöksen voi saada jopa minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.


Suuren kysynnän vuoksi vakuudetonta lainaa voi hakea jopa kymmenistä eri pankeista ja rahoituslaitoksista samanaikaisesti. Vaikka jokainen luotonmyöntäjä asettaa tarjoamilleen lainatuotteille omat ehtonsa, yleisesti ottaen vakuudetonta lainaa voi hakea vähintään täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset kuukausitulot. Lainasopimuksen allekirjoittamiseen verkossa tarvitaan myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Korkokustannuksissa jopa satojen eurojen eroja

Koska lainatuotteita löytyy moneen eri tarpeeseen, myös lainojen korkokustannukset saattavat vaihdella eri luotonmyöntäjien välillä merkittävästi. Vaikka pienten lainasummien
tapauksessa voidaan puhua muutamista kymmenistä euroista, suuremmissa lainasummissa hintaerot edullisimman ja kalleimman lainatuotteen välillä saattavat olla jopa useita satoja
euroja. Lisäksi, olipa säästö sitten miten pieni summa tahansa, säästäminen on aina kannattavaa!

Paras tapa selvittää tuoda esille lainatuotteiden hintaerot, on lainavertailun tekeminen. Lainavertailu on kasvattanut tänä päivänä merkittävästi suosiotaan, sillä lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa, jos sopivaa lainatarjousta ei löydy. Lainavertailun avulla voitkin saada useita lainatarjouksia jopa kymmenien pankkien ja
rahoituslaitosten joukosta yhdellä lainahakemuksella. Lisäksi lainavertailu auttaa järjestämään lainatarjoukset paremmuusjärjestykseen, eli näet edullisimmalla korolla varustetun lainan aina ensimmäisenä.

Löydä edullisin vakuudeton laina Lendersin kautta

Lainojen kilpailutus lainavertailupalvelun kautta auttaa säästämään ennen kaikkea rahaa, mutta myös aikaa. Voit kilpailuttaa parhaat lainatarjoukset yli 20 lainantarjoajan joukosta osoitteessa Lenders.fi ja löytää edullisimman vakuudettoman lainan jopa muutamissa minuuteissa. Täytä vain tarvittavat tiedot Lendersin kautta ja valitse parhaimmalta kuulostava lainantarjoaja siirtyäksesi kilpailuttamaan vakuudettomat kulutusluotot hetkessä.

Muista varata lainojen kilpailutukseen mukaan kaikki tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitit. Jos kilpailutat yhdistelylainat Lendersin kautta, varaa mukaan myös tiedot kaikista niistä lainoista, jotka haluat yhdistää uuden lainan alle.

Lainojen kilpailutus on kannattavaa aina, kun pohdit vakuudettoman lainan hakemista. Lainavertailupalvelun avulla saat ennen kaikkea luotettavan ja kattavan kuvan siitä, millaisia
lainatuotteita markkinoilta löytyy ja millaisella korolla eri luotonmyöntäjät olisivat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa ilman vakuuksia.

Lainat kannattaa siis kilpailuttaa hyvin pienellä kynnyksellä, sillä lainahakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään, ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua lainatarjousten ehtoihin
ja korkotasoon. Jos sopivalta tuntuva lainatarjous löytyy, tarjous on helppo hyväksyä verkossa ja lainasopimus allekirjoitetaan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Vakuudetonta lainaa moneen eri tarpeeseen

Nopean ja tehokkaan hakuprosessin ansiosta vakuudettomat lainat soveltuvat erinomaisesti moneen eri tarkoitukseen, oli kyseessä sitten äkillinen rahantarve, kuten puhelimen
hajoaminen tai vähän suurempien haaveiden täyttäminen, kuten veneen osto tai koko perheen lomamatkan varaaminen. Lainavertailun avulla voit säästää parhaimmillaan jopa
satoja euroja lainan korkokuluissa ja nämä säästöt kannattaa luonnollisesti käyttää aivan johonkin muuhun tarkoitukseen!

Vakuudettoman lainan avulla täytät niin pienempiä kuin suurempia unelmia, etkä tarvitse lainalle erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa. Lainamarkkinoilta löytyy tänä päivänä suuri
määrä erilaisia vakuudettomia kulutusluottoja, joten lainakorkojen vertailu on tärkeää.

Juuri vertailun avulla hintaerot eri lainatuotteiden välillä saadaan parhaiten esille, sillä lainavertailu huomioi kilpailutuksessa kaikki lainakustannukset, olivat ne sitten miten pieniä tahansa. Näin saat selkeän kuvan siitä, mitä lainasi tulee sinulle todellisuudessa kustantamaan.

Voit kokeilla Lendersin lainavertailupalvelua milloin tahansa. Maksuton lainahakemus on saatavilla Lendersin yhteistyökumppanien sivuilla vuorokauden ympäri ja jättämällä oman hakemuksen mahdollisimman pian, voit saada useita lainatarjouksia jopa muutamissa minuuteissa. Valitse vain lainatarjousten joukosta omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laina, käy lainaehdot läpi ja allekirjoita lainasopimus kätevästi verkossa!

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä