Keittiöremontin rahoitus kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin lainavertailussa

Julkaistu: 19.09.2022

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Bank

Keittiö on kodin sydän – tämä sanonta pitää paikkansa. Nykyisin keittiö ei ole enää erillinen huone, jossa vain valmistetaan ruokaa tai käydään syömässä. Keittiö on usein kodin keskiössä ja siltä halutaan paitsi käytännöllisyyttä, myös viihtyisää tilaa missä tavarat saa siististi piiloon ja tila miellyttää silmää ja siellä on miellyttävä viettää aikaa. Keittiö on usein suorassa yhteydessä olohuoneen kanssa ja onkin tärkeää, että kokonaisuus on toimiva. Lisääntyneet etätyöt ovat myös tehneet monen kodin keittiöstä työskentelypisteen, voisi sanoa, että keittiöstä on moneksi.

Koska keittiöremontti vaatii rahaa yleensä useita tuhansia euroja, ei kaikilla ole varaa tehdä sitä ilman lainaa. Keittiöremonttilaina kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla. Lainan kilpailutus on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Riittää kun täytät yhden lainahakemuksen, joka välitetään 27 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja ne järjestetään automaattisesti matalimman koron mukaan, josta sinun on helppo valita itsellesi edullisin lainatarjous.  Nordic Bankista voit saada lainaa enimmillään jopa 70 000 €. Mikäli sinulla on keittiöremontin lisäksi tarkoituksena remontoida kotia enemmänkin tai haluat samalla uusia sisustusta, voit isommalla lainalla hoitaa kaikki kustannukset. Lainatarjouksen voit hyväksyä verkkopankkitunnuksilla ja laina on tililläsi jo yhden työpäivän kuluessa. Sitten vain toteuttamaan omaa unelmiesi keittiötä!

Hyvin suunniteltu remontti on puoliksi tehty

Keittiöremontista haaveillessa on tärkeää suunnitella remontti huolellisesti. Apuna on hyvä käyttää ammattitaitoista suunnittelijaa. Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pitää paikkansa, vaikka voisi helposti ajatella, että tekemällä itse säästän rahaa. Useimmilla meistä ei kuitenkaan ole riittävää osaamista remontin tekemiseen ja lopulta rahaa voikin mennä enemmän, jos suunnittelussa ja toteutuksessa tapahtuu virheitä. Lopullinen hinta riippuu siitä, voiko entisiä kalusteita hyödyntää osittain, vai meneekö kaikki uusiksi. Tietenkin myös materiaaliratkaisut ja keittiön koko vaikuttavat hintaan. Tärkeä osa suunnittelua on myös keittiön sähköpistokkeiden paikat, valaistus ja jätteiden lajittelu. Näiden toimintojen suunnittelussa ammattitaitoisesta henkilöstä on suuri hyöty. Jos suunnittelutyötä ei tee huolellisesti, se voi kostautua jälkikäteen epäkäytännöllisenä ratkaisuna ja mahdolliset korjaukset myöhemmin voivat tulla taloudellisesti kalliiksi.

Remonttilainalaskurista on apua projektin suunnittelussa

Isompiin remontteihin kuten keittiö- tai kylpyhuoneremonttiin kuluu rahaa enemmän. Joskus voi olla vaikea itse hahmottaa mihin kaikkeen remontissa tulee varautua ja paljonko rahaa kuluu materiaaleihin ja mikä on itse työn osuus. Suunnittelua helpottaa Nordic Bankin remonttilainalaskuri, jonka avulla sinun on helppo suunnitella remonttiprojektillesi budjetti ja mahdollinen lainan tarve.

Remonttilainalaskuria voit käyttää Nordic Bankin sivuilla ja syöttää laskuriin materiaalikustannukset sekä itse remontin tekoon eli työhön menevät kustannukset. Lisäksi laskuriin voi syöttää oman rahoituksen osuuden. Tämän jälkeen syötät haluamasi laina-ajan ja arvioidun vuosikoron, niin laskuri laskee automaattisesti minkä verran tarvitset lainaa. Olipa kyseessä mikä tahansa suurempi kodin remonttikohde, iso osa kustannuksista menee usein työn osuuteen. Työn osuudesta on kuitenkin mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka pitää muistaa ilmoittaa verottajalle OmaVero-palvelussa. Remonttilainalaskurin avulla saat selville myös kotitalousvähennyksen määrän.

Kun olette valinneet suunnittelijan kanssa yhdessä materiaalit ja arvio kokonaiskustannuksista on selvillä, voit ottaa avuksesi remonttilainalaskurin. Syötät summat laskuriin ja osaat hakea oikeankokoista lainaa, millä katat remonttikustannukset. Jos lainan määrä on liian pieni, voi joutua tinkimään jostain kohdasta remonttia ja se harmittaa jälkikäteen. Liian suurta lainaa taas on turha ottaa, jos sille ei todellisuudessa ole tarvetta. On kuitenkin hyvä muistaa, että pientä väljyyttä budjettiin kannattaa jättää, jottei unelmasi ihanasta keittiöstä jää mistään yksityiskohdasta kiinni.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä