Junalla Tuusulaan!

Julkaistu: 22.03.2024
Yhteistyö tuusula logo

Haluaisitko tarjota lapsille kodin alueelta, jossa on päiväkodit, koulut ja mahdollisuus elää turvallista arkea? Jossa voisi asua samalla väljästi ja edullisesti? Tiesitkö, että Tuusulan Jokelaan pääsee myös junalla? Helsingistä matka kestää alle 40 minuuttia. Jokela on turvallinen ja maaseutumainen asuinalue, josta pääset nopeasti pääkaupungin vilinään niin junalla kuin autollakin.

 

Jokela on rakentunut tiilitehtaan ympärille 150 vuotta sitten. Kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus on kesäisin ravintolakäytössä ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia.

Katso mitä Tuusulassa tapahtuu

Viehättävää asumista

Jokelassa on useita viehättäviä asuinalueita. Uutta rakennuskantaa edustaa Peltokaaren asuinalue, jossa voi asua upeissa peltomaisemissa turvallisesti kaikenikäiset. Alueelle rakennetaan upeaa päiväkotirakennusta ja alueelta löytyy niin omistusasuntoja, vuokra-asuntoja kuin myös asumisoikeusasuntoja.

Keskustan lähituntumassa on Pertun asuinalue, josta löytyy omakotitaloja sekä trendikkäitä miniomakotitaloja.

Jokelan työväentalo ja mosaiikkiateljee

Alueen lähistöllä sijaitsee viehättävä mosaiikkiateljee, jossa voi käydä kesäisin retkeilemässä ja ihastelemassa erilaisia mosaiikkitöitä niin pihapiirissä kuin sisätiloissakin.

Työväentaloa voi vuokrata erilaisiin juhliin ja kesällä pihamaalla on kesäteatteri. Vieressä virtaa Palojoki, jossa on rapuja ja joella voi nähdä myös saukkoja.

Kaikki palvelut lähellä

Jokelan aseman tuntumasta löytyy palveluita aina ravintoloista eläinlääkäriin ja second hand -liikkeestä ruokakauppaan ja rautakauppaan. Palvelut ovat siis lähellä ja muualta Tuusulasta löytyy lisää. Moni asukas kokee saavansa Tuusulasta kaiken tarvitsemansa.

Aktiviteetteja joka lähtöön

Jokelan koulukeskuksen takana on ranta, jossa on talvella avantouintipaikka. Koulukeskuksen toiselta puolelta löytyy skeittipuisto sekä Notkopuisto, josta löytyy kuntorata, lasten leikkipuisto, välineitä ikäihmisille, kirsikkapuisto, talvella pulkkamäki ja hiihtoreitit. Tekemistä riittää koko perheelle.

Yritystoiminta ja Kansalaisopisto

Jokelassa on hyvät mahdollisuudet erilaiselle yritystoiminnalle. Keramiikkastudio Ikituulessa voit tehdä upeita hankintoja omaan käyttöön tai lahjaksi. Seinän takana on entisöijä, joka opettaa puutöiden valmistusta myös Jokelan Kansalaisopistossa.

Jokelan Kansalaisopisto
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä