Induktiotaso integroidulla liesituulettimella

Julkaistu: 12.03.2021
Yhteistyö

Oletko haaveillut saarekkeesta, mutta kattoon sijoitettava liesituuletin tekee yleisilmeestä ahtaan ja raskaan?

Hybridiliesi jossa yhdistyy induktiotaso ja tasoon integroitu liesituuletin

Meillä Hellapoliisin työkeittiössä Helsingin Itä-Pakilassa on useampi työpiste, joissa kaikissa on ollut kattoon kiinnitetyt aktiivihiilisuodattimilla toimivat liesituulettimet. Koska keittiössämme vierailee myös kuvausryhmiä, olemme törmänneet ongelmaan, jossa kuvattavat ihmiset jäävät liesituulettimen taakse piiloon ja pitkät kokkailijat kopsauttavat päätään tuulettimeen. Korkealle ulottuvan liesituulettimen siivoaminen on usein myös hankalaa, sillä rasva nousee ylöspäin ja tarttuu korkealle liesikupuun.
Keittiössämme sattui pieni onnettomuus, jonka seurauksena edellinen induktiotaso halkesi. Uuden tason hankinta oli edessä ja otimme selvää tasosta, jossa on mukana integroitu liesituuletin. Keittiömme liedet ja uunit ovat Electroluxin, joten toivoimme, että sopiva taso löytyisi myös heidän mallistostaan.

Miten uusi taso istuu vanhaan runkoon?

Uusi taso oli noin 5 cm edellistä leveämpi ja koska suodattimet on integroitu liesitasoon, tarvitaan alapuolella olevaan laatikkoon lisätilaa. Tilasimme kalusteasentajan, joka teki työtasoon isomman aukon tasolle ja vaihtoi laatikoihin osia, jotta liesituulettimen osat mahtuivat kaapiston sisään.
Kaapiston sokkeliin lisättiin ritilä, josta suodatettu ilma pääsee poistumaan huoneilmaan.

Siltatoiminto helpottaa erikokoisten astioiden käyttöä keittolevyllä

Lieden siltatoiminto antaa mahdollisuuden käyttää isompaakin kypsennysastiaa, sillä kaksi vierekkäistä keittolevyä voi yhdistää yhdeksi isoksi alueeksi.

Automaattinen liesituulettimen ohjaus

Hob2hood -toiminto huolehtii automaattisesti liesituulettimen tehonsäädöstä. Se säätää tehon kulloinkin sopivalle tasolle, mutta voit säätää tehoa myös helposti manuaalisesti hipaisunäppäimellä.

Tason ja suodatinten puhdistus on helppoa

Aktiivihiilisuodattimet on kätevä vaihtaa ja rasvasuodatin lähtee pesua varten irti pintasäleikköä nostamalla. Mikäli keitokset kuohuvat yli, rasvasuodattimen yhteydessä on lieden alle kaapistoon sijoittuva helposti puhdistettava säiliö, jonka voi pyyhkiä lieden kautta ja tarvittaessa tyhjentää nesteet kaapiston sisällä olevasta säiliöstä korkin avaamalla.

Malli KIC844I
Tekniset tiedot:
ComboHob, 80 cm induktiotaso ja integroitu liesituuletin
Neljä keittoaluetta ja siltatoiminto
Sisäänrakennettu liesituuletin
Liesituulettimen imuteho max. 385 m³/h
Helppo ohjata hipaisunäppäimillä
Pestävä rasvasuodatin
Asennus: Huulosasennus tai asennusaukon päälle
Huoneilmaan palauttava- A, A, C
Asennusaukon mitat: 210 x 805 x 490 mm (KxLxS)
Kehys: erikoiskehys

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä