Havina Heal – äänimaljarentoutusta ja sointukylpyjä

Julkaistu: 22.02.2022
Yhteistyö Havina Heal logo
Äänimalja

Hektinen elämä ja maailman epävarmuus stressaavat ja moni kokee entistä enemmän ahdistusta. Erilaiset rentoutusmenetelmät ovat tulleet osaksi arkea ja hetki omalle rentoutumiselle järjestettyä aikaa saa verenpaineen laskemaan ja maailman tuntumaan taas hieman paremmalta paikalta.

Oletko kuullut äänimaljarentoutuksesta?

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan erilaisia instrumentteja, kuten äänimaljoja, tuulikelloja ja gongeja.
Susanna Suomi kiinnostui äänimaljahoidoista havaitessaan, että oma keho tuntui stressaantuneelta ja se alkoi antaa merkkejä, että jotain pitäisi tehdä. Oravanpyörästä hyppääminen on usein mahdotonta tai ainakin vaikeaa. Siksi hän kiinnostui äänimaljahoidoista ja opiskeli hoitomuotoa, jotta voisi auttaa myös muita rentoutumaan.
Peter Hess -metodin äänimaljat valmistetaan vastuullisena käsityönä Pohjois-Intiassa. Valmistukseen käytetään korkealuokkaisesta pronssia, jota rikastetaan muilla metalleilla.
Äänimaljarentoutus on upea kokemus vaikkapa perheen tai ystävien kanssa. Havinan hoitohuone sijaitsee Vantaan Viertolassa, jossa pääset nauttimaan myös kehokosketuksessa tehtävästä yhden hengen äänimaljarentoutuksesta, sekä erikokoisille ryhmille tarkoitetuista sointukylvyistä. Susanna ohjaa myös työyhteisöt ja ystävät rentoutuksen pariin lempeällä tavalla.

Seuraa sosiaalisessa mediassa:

Arjen hemmottelua

Säännöllinen rentouttava hetki arjen keskellä ruokkiin tehokkaasti voimavaroja. Vain 45 minuutin mittainen rentoutus vastaa jopa 3 tunnin lepoa ja palautumista.

Lue lisää hoidoista

Havina Heal - rentoutushoidot

Havinan verkkopalvelusta voit hankkia rentoutushoidot myös omaan aikatauluusi sopivasti. Laita kuulokkeet korville, ota hyvä asento, sulje silmäsi ja anna äänimaljahoidon viedä sinut hetkeksi omaan unelmaympäristöösi.

Tutustu verkkopalveluun

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä.

Olen Susanna Suomi, ää­ni­mal­ja­ren­tout­ta­ja ja positiivisen energian välittäjä. Teen ää­ni­mal­ja­ren­tou­tuk­sia kotonani, rauhallisella alueella Vantaan Viertolassa.
Päätyöni on markkinoinnin, viestinnän ja verk­ko­lii­ke­toi­min­nan kehityksen parissa, jossa olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan. Luovana lisänä olen vuosien varrella täydentänyt osaamistani reikin ja ää­ni­mal­ja­ren­tou­tuk­sen hoitomuotoja opiskelemalla.
Entisenä perfektionistina ja suorittajana voin lämpimästi suositella ää­ni­mal­ja­ren­tou­tus­ta rentoutumisen, itsereflektoinnin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä