Harry Styles – AS IT IS – Kuvitettu elämäkerta

Julkaistu: 12.12.2023
Yhteistyö

One Direction bändistä julkisuuteen ampaisseesta Harry Stylesistä on nyt koottu kirja upeine kuvineen

Harry Styles on englantilainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hänen muusikon uransa käynnistyi vuonna 2010, jolloin hän osallistui sooloartistina brittiläiseen The X Factor -laulukilpailuun. Vaikka Styles putosi kilpailusta melko aikaisessa vaiheessa, tuomaristo päätti muodostaa hänestä ja muutamasta muusta pudonneesta kilpailijasta yhtyeen nimeltä One Direction, josta tuli yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä poikabändeistä. Artistin sooloalbumeita sekä albumeita One Directionin jäsenenä on myyty yhteensä yli 100 miljoonaa kappaletta.

Video: Kuinka vaikea on lausua One Direction

Hän on yksi maailman suurimmista muotivaikuttajista sekä nuorten seuraama yhteiskunnallinen vaikuttaja ja Stylesilla onkin Instagramissa yli 35 miljoonaa seuraajaa.
Stylesin nimeä kantava debyyttialbumi sooloartistina ilmestyi vuonna 2017. Columbia Recordsin kautta julkaistu levy nousi Britannian ja Yhdysvaltojen sekä Suomen listojen kärkeen ja oli vuoden kymmenen parhaiten myydyn albumin joukossa ympäri maailmaa. Albumilta julkaistu ensimmäinen single, Sign of the Times, singahti Britannian singlelistan ykköseksi.

Stylesin toinen levy, Fine Line (2019) nousi US Billboard 200 -listan kärkeen. Kyseistä albumia myytiin julkaisuviikollaan enemmän kuin yhdenkään muun englantilaisen miesartistin levyä. Levy löytyy myös Rolling Stone -musiikkilehden ”500 kaikkien aikojen parasta albumia” -listalta. Harryn uusin albumi Harry’s House julkaistiin vuonna 2022. Levy nousi suoraan Billboard 200 -listan kärkipaikalle ja löi samalla monta ennätystä. Styles on ensimmäinen brittiläinen miespuolinen artisti, jonka kolme ensimmäistä albumia ovat singahtaneet suoraan kyseisen listan ykköspaikalle.

Styles on voittanut uransa aikana lukuisia eri palkintoja ja kunnianosoituksia, kuten useita Brit Awards-, American Music Awards-, ARIA Music Awards, Billboard Music Award -palkintoja sekä kolme Grammya. Musiikin lisäksi Styles tunnetaan näyttävästä pukeutumistyylistään. Hän onkin ensimmäinen Vogue-lehden kannessa yksin poseerannut mies. Harry Styles on kiinnostunut myös näyttelemisestä.

Mikäli olet kiinnostunut Harry Stylesin elämästä, tutustu tähän kirjaan.

Katso lisätietoja täältä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä