Harry Potter – Velhomaailman kokkauskirja

Julkaistu: 19.12.2023
Yhteistyö

Lähde lumoavalle makumatkalle Tylypahkaan tämän virallisen Harry Potter -kokkauskirjan avulla.

Maagisen upeasti kuvitetun teoksen opastamana loihdit toinen toistaan taianomaisempia ruokia, pikkupurtavia, juomia ja jälkiruokia, jotka ovat kuin luotuja suuren salin pitoihin.

@hellapoliisi_virallinen Mainos #Readme.fi Oletko Harry Potter -fani? Tiesitkö että Velhomaailman kokkauskirjasta löydät 40 hauskaa reseptiä, vaikkapa tämän.... #harrypotter #velhomaailma #kokkauskirja #readme ♬ alkuperäinen ääni - Hellapoliisi®★IG: hellapoliisi

Yli 40 reseptin avulla niin pöllöpostin kutsukirjeohukaiset, Hagridin muheva muhennos, ritari Cadoganin hedelmämiekat kuin Draco Malfoyn blondiet syntyvät kuin taikaiskusta! Mukana on useita ohjeita, jotka sopivat myös gluteenitonta, vegaanista ja kasvisruokavaliota noudattaville.

Kirja sisältää myös lukuisia vinkkejä ja neuvoja niin pienille kuin vähän suuremmillekin keittiövelhoille ja Harry Potter -faneille!

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä