Grillikaupasta välineet monipuoliseen kesään

Julkaistu: 01.04.2021
Yhteistyö
Sup-lauta-grillikauppa

Kesä lähestyy!

Oli keitaasi sitten parveke, terassi tai puutarha, Grillikaupasta löydät välineet rentoutumiseen, aktiviteetteihin ja grillailuun. Monipuolisesta valikoimasta löydät koko perheelle kiinnostavia tuotteita.

Terassilämmitin THERMAL PLUS BALCK SERIES

Pitkälle syksyyn jatkuvat terassikelit takaat hankkimalla terassilämmittimen.
Grillikaupan valikoimista löydät useita eri malleja joko lattiamallina tai seinään kiinnitettävänä. Kaukosäätimellä ohjattava infrapunalämmitin ei kuluta energiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen, vaan kohdistuu tarkasti ihmisiin ja esineisiin.

Katso lisää

Paviljonki AARNI 3×3,6m PREMIUM

Suomalaiseen kesään suunniteltu paviljonki Aarni kestää kesän sateet ja sitä voi säilyttää pihalla myös yli talven. Hyttysverkko pitää hyttyset loitolla, eikä pieni kesäsadekaan haittaa, kun voit kääriytyä vilttiin ja nauttia oleilusta paviljongissa vaikka kirjaa lukien.

Katso lisää

Aloha BREEZE, SUP-lauta

Perheen nuoriso ja miksei aikuisetkin, saavat kesäpäivään puhtia virittämällä SUP-laudan vesille. Tyylikäs ilmatäytteinen SUP-lauta vie vain vähän tilaa ja mukana on kaikki mitä tarvitset. Laudan koko on 300x75x15 cm ja sen maksimikantosuositus on 95 kg.

Katso lisää

Perämoottori LYFCO

Perheen kalamies tai kalanainen ilahtuu pienelläkin järvellä sähkökäyttöisestä moottorista. Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuva moottori.

Katso lisää
Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä