Etsikö unelmiesi sohvaa?

Julkaistu: 19.11.2023
Yhteistyö

Millainen on sinun unelmiesi sohva? Istutko sohvalla ryhdikkäästi vai oletko enemmän sohvalla loikoilija?
Tuusulan Sahankulmassa sijaitseva Sohvashop & Unistudio on suomalainen perheyritys, joka on myynyt suomalaisiin koteihin sohvia jo yli 30 vuoden ajan, joten tietämystä sohvista löytyy taatusti.

Erittäin laaja valikoima heti mukaan!

Sohvashopista löytyy valikoimaa nuoren kotiin sopivasta sohvasta aina suurperheille tarkoitettuihin, nautiskelijoille, tyylitietoisille, romanttista tyyliä etsiville ja rouheasta tyylistä tykkääville. Kaikille siis jotakin. Ja kaikkea voi myös modifioida, eli sohvia saa juuri omaan tarpeeseen oikean kokoisina ja omassa suosikkisävyssä. Mikä parasta, valikoimaa löytyy varastosta jopa 2000 sohvan verran, joten sohvan saa mukaan vaikka heti.

Käy tutustumassa huikeaan valikoimaan ja löydä oma suosikkisi.

Mikä on Sinun tyylisi?

Valikoimista löytyy myös sänkyjä

Sohvashopissa myydään myös sänkyjä ja sängyissä on huikea 25 vuoden takuu. Valikoimista löytyy myös ruokapöytiä ja sohvapöytiä.
Yli 500 euron ostokset toimitetaan kotiin maksutta ja samalla voidaan viedä vanha sohva tai sänky pois ilman lisäkustannuksia. Mikäli uuden sohvan kasaus ei innosta, voi kasauksen tilata ja reilun kokoisen sohvan kasaus käy hetkessä tuontivaiheessa.

Video: Mikä on sun unelmien sohva?

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä