Biomedin vihertuotteet

Julkaistu: 03.03.2023
Yhteistyö
Viherjuoma tuotteet

Biomed Oy on valmistanut orastuotteita jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja voidaankin sanoa että se on suomalaisten orastuotteiden ehdoton edelläkävijä eikä pelkästään nykyisen ”superfood-muodin” mukana kulkija. Vuonna 1996 Biomedin Vehnänorasmehu-pakaste valittiin vuoden luontaistuotteeksi.

Biomedin vihertuotteiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia. mm. orasmehu valmistetaan suomalaisesta luomulaatuisesta vehnänoraasta hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Jokaisen erän mikrobiologinen puhtaus tutkitaan Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Ihminen saa ympäristöstä, ruuasta, nautintoaineista ja elintavoista johtuen elimistöönsä runsaasti enemmän haitallisia aineita kuin ennen. EU:n alueella on arvioitu löytyvän kymmeniätuhansia erilaisia ympäristömyrkkyjä ja teollisessa ruoassa tuhansia elimistölle vieraita kemiallisia yhdisteitä. Myös ihmisen oma aineenvaihdunta tuottaa myrkkyjä. Ravinto aiheuttaa suolistossa mikrobien tasapainohäiriöitä niin, että hiivat ja haitalliset bakteerit voittavat siellä elintilaa. Hiivojen ja bakteereiden tuottamat myrkyt imeytyvät suolen seinämän lävitse verenkiertoon, jolloin ne osaltaan lisäävät kehon myrkkykuormaa. Helpoin tapa vähentää tätä myrkkykuormaa elimistöstä on lisätä ruokavalioon runsaasti lehtivihreää sisältäviä aineita tai ottaa kuuri Biomedin Green-kapseleita, jotka sisältävät kasvikunnan parhaita vihreitä ruoka-aineita, vehnänorasta, spirulina- sekä chlorella-levää.

 

 

Vehnänorasmehu sisältää kaikkia niitä aineita jotka pitävät yllä elimistön terveyttä. Se sisältää runsaasti mineraaleja, vitamiineja, aminohappoja, lehtivihreää ja paljon elimistölle hyödyllisiä entsyymejä. Entsyymit auttavat ruoka-aineita pilkkoutumaan.

Lehtivihreä tunnetaan tehokkaana suolistossa olevien myrkkyjen poistajana.

Vehnänorasmehu tehostaa elimistön myrkynpoistoa vähentäen raskasmetallien kuten elohopean, lyijyn, kadmiumin ja alumiinin myrkyllisiä vaikutuksia ja neutraloimalla myös muita myrkkyjä.

Spirulina on sinivihreä mikrolevä, joka tehostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa haitallisia myrkkyjä kehosta ja monet saavat sen avulla hillittyä ruokahalua sekä makeanhimoa.

Chlorella on yksisoluinen makean veden levä, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tuhoaa paksunsuolen haitallisia bakteereita. Se imee itseensä myrkkyjä suolistosta ja edistää normaalia peristalttista liikettä, jolloin mm. vatsantoiminta helpottuu. Chlorella vahvistaa suolen limakalvoja ja tasapainottaa normaalia bakteerikantaa. Se tehostaa myrkynpoistojärjestelmää, suojelee maksaa ja rauhoittaa vatsaa. Näiden kolmen aineen koostumuksessa on tiettyjä eroja. Kullakin näistä on sellaisia vaikutuksia, joita toiselta puuttuu. Yhdistämällä nämä kolme johtavaa kasvikunnan lisäravinnetta päästään lähelle täydellisen ravinnon tavoitetta.

Biomedin Suomalaiset orastuotteet saat kätevästi verkkokaupasta kotiovellesi https://biomed.fi/tuote/vehnanorasmehu-jaapalat/

– Orasmehu jääpalat

– Green+jääpalat

– Green-kapselit

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivustouudistus toi sivustolle lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä