Arjen luksus: Aroma Sense -suihkupää

Julkaistu: 14.06.2022
Yhteistyö
Aroma sense

Tunnelmanluoja, viimeistelijä ja nautiskelija.

Näillä termeillä voisin kuvailla itseäni, mutta myös Aroma Sense suihkua, jonka löysin kevään messuilta. Olin ihastellut suihkua jo aiemminkin ja nyt pysähdyin kyselemään siitä lisää. Itseäni kiehtoi ajatus, että suihkuvesi voisi tuoksua hyvältä. Olinhan aina pitänyt myös löylytuoksuista. Elämän tähtihetket koostuvat pienistä yksittäisistä asioista, jotka tuovat energiaa. Itselleni ne ovat ehdottomasti tuoksut.

Aromigeelipatruunat

Mutta Aroma Sense on paljon muutakin, tuoksuilla tai ilman. Aroma Sense suihkupäähän voit asettaa tuoksupatruunan, joka kestää käytöstä riippuen noin kolme kuukautta. Tuoksuja löytyy toistakymmentä erilaista ja tuoksu tuntuu voimakkaimmillaan kaksi viikkoa suihkun käyttöönoton jälkeen. Tuoksu on mieto ja ihana häivähdys, enemmänkin miellyttävä kokemus, joka piristää mielen. Aromigeelit sisältävät C-vitamiinia, luonnollista eteeristä öljyä ja arabikumia, pektiiniä ja dekstriiniä. C-vitamiini poistaa vesijohtoveden kuivattavan vaikutuksen ja tekee vedestä järvivesimäisempää. Siksi se sopii erinomaisesti myös atoopikolle ja psoriaatikolle.

kuva: aromasense.fi

Tutustu aromivaihtoehtoihin TÄSTÄ

Viimeistele suihkukokemuksesi

Aroma Sense suihkupää parantaa suihkukokemuksesi. Suihkussa käynnin tulisi olla rentouttava nautinto. Aroma Sense korjaa suihkun heikon paineen ja se suodattaa kalkkia, rautaa, kuparia ja ruostetta. Valikoimista löytyy suodattimet myös keittiöhanaan juomavedelle.

kuva: aromasense.fi

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Hellapoliisin sivuilla on myös lifestyle-osion, jossa voidaan esitellä monipuolisesti erilaisia ajankohtaisia tuotteita ja palveluita. Kerro lukijoillemme palveluista tai tuotteista omalla tyylilläsi tai anna meidän hoitaa sisältö.
Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Ota yhteyttä pienissä ja isoissa asioissa!

Aiheeseen liittyvää lifestyle- sisältöä

Yhteistyössä