1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Mannapuuromainen chiapuuro on helppoakin helpompi valmistaa.
Sekoita ainekset keskenään ja hoida vaikkapa aamutoimet ohessa.
Hetken päästä puuro on valmis nautittavaksi!

Tähän puuroon olen lisännyt hieman hampun siemeniä, sillä pidän niiden miedosta ja pehmeästä mausta ja rakenteesta. Ne sopivat erinomaisesti myös leivontaan. Hampunsiemenet sisältävät runsaasti omega 3 ja 6 rasvahappoja, E-vitamiinia, kalsiumia, rautaa, jodia, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Tiesitkö, että hampunsiemen sisältää myös klorofyliä eli lehtivihreää.

Tähän puuroon lisäsin päälle omia suosikkejani, mulperimarjoja, joita myös silkkiäispuun marjoiksi kutsutaan. Mulperimarjat muistuttavat maultaan rusinoita.
Ne sisältävät C ja K-vitamiineja, kuituja, rautaa ja antioksidantteja.

Chia-mannapuuro
1 annos

2 dl manteli- tai kaurajuomaa tai maitoa
3 rkl Voimaruoka chian siemeniä
1-2 rkl Voimaruoka hampunsiemeniä
ripaus Himalajan suolaa + jodia

Sekoita ainekset keskenään kulhossa vispilällä ja anna turvota 5-10 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa.
Nauti mulperimarjojen kanssa tai sellaisenaan.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

 

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.