1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 4,50/5)

Yrttirullakakku sopii pieniin juhliin ja toki isoihinkin. Voit valmistaa rullia niin monta kuin on tarvetta. Erimakuisia suolaiseen leivontaan tarkoitettuja tuorejuustoja ja yrttejä käyttämällä saat aina erimakuisia rullakakkuja. Voit halutessasi käyttää täytteeseen myös lihaa, kalaa ja kanaa. Kostuta rullakakku Reformi Luomu Yrttikuutiosta valmistetulla liemellä, saat kakkuun täyteläisen maun.

Yrttirullakakku
12 annosta

12 viipaletta isoja paahtoleipiä
2 dl kiehuvaa vettä
1 Reformi Luomu Yrttiliemikuutio

Täyte:
400 g chili-paprikatuorejuustoa
300 g smetanaa tai Creme fraichea
mustapippuria myllystä
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa tai persiljaa
1 dl hienonnettua minttua
100 g pehmeää vuohenjuustoa

Koristeluun:
vesikrassia
minttua
50 g pehmeää vuohenjuustoa
3-4 mansikkaa

Leikkaa isoista paahtoleivistä reunat.
Kiehauta vesi ja Reformi Luomu Yrttiliemikuutio.
Laita leipäviipaleet suorakaiteen malliseksi levyksi leivinpaperiarkin päälle.
Kostuta leipäviipaleet liemellä.
Laita chili-paprikatuorejuusto kulhoon, lisää joukkoon smetana tai Creme fraiche. Mausta mustapippurilla. Hienonna joukkoon yrtit ja sekoita tasaiseksi. Levitä puolet täytteestä leipälevyn pinnalle. Ripottele päälle vuohenjuustonokareita. Käännä tiukalle rullalle ja anna vetäytyä hetki leivinpaperin sisällä. Leikkaa päätypalat suoriksi ja siirrä rulla tarjoiluvadille. Levitä pinnalle loput täytteestä. Koristele mintulla ja vesikrassilla. Laita pinnalle pehmeää vuohenjuustoa ja paloittele koristeeksi mansikoita. Laita tarjolle.

Vinkki!
Ripottele pinnalle halutessasi paahdettuja pinjansiemeniä.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä: Reformi
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.