1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (79 arvostelut, Keskimäärä: 4.65/5.00)
Ladataan...

Voileipäkakku lohesta
noin 20-25:lle.

24 viipaletta isoja paahtoleipiä
reilu 1/2 l kala- tai kasvislientä

täyte 1:
350 g lämminsavulohta
200 g creme fraichea
1/2 punainen paprika pieneksi silputtuna
Santa Marian lime-pippuria myllystä

täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g creme fraichea
tilliä silppuna
Santa Marian lime-pippuria myllystä

Pinnalle:
200 g katkaraputuorejuustoa
120 g smetanaa
150-300 g graavilohta
herneenversoja
puolikas tuorekurkku pieneksi kuutioituna
1/2 punainen paprika pieneksi kuutioituna
sitruunaa

Poista leivistä kuoret.
Sekoita ruodoista putsattu lämminsavulohi, creme fraiche, paprika ja lime-pippuri tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita toinen tahna ruohosipulituorejuustosta, creme fraichesta, tillistä ja lime-pippurista.

Laita leivät tarjoiluvadille siten, että kaksi leipäviipaletta on
vierekkäin, kolme perätysten, kostuta ja levitä päälle täytettä. Nosta
päälle toinen leipäkerros, kostuta ja levitä täyte. Tee näin, kunnes
kaikki leivät ja täytteet on käytetty.

Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Siisti reunoja tarvittaessa.

Sekoita pinnalle tuleva katkaraputuorejuusto ja smetana tasaiseksi, levitä seos voileipäkakun pinnalle ja reunoille.

Koristele graavilohella, kurkkukuutioilla, paprikakuutioilla, herneenversoilla ja sitruunalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.