1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arvostelua, keskiarvo: 3,91 / 5)
Ladataan...



Voileipäkakut kiinnostavat yhä edelleen juhlatarjoiluja suunnittelevia.
Mehevät voileipäkakut ovatkin herkullista pikkusuolaista, mutta niiden valmistus on myös melkoisen hintavaa ja aikaa vievää.
Herkullisen voileipäkakun voi valmistaa maistuvaksi rullaksi kääretortun tapaan.
Käytä täytteissä omia lempiaineksia.

Helppo ja nopea valmistaa ja säästät reilusti rahaa perinteiseen voileipäkakkuun verrattuna.
Pågenin jättiranskanleipä osoittautui käteväksi pohja-ainekseksi suuren kokonsa puolesta.

Välimeren rullakakku

12 viipaletta isoja paahtoleipiä

Kostutus:
n. 2 dl kasvislientä

Täyte ja kuorrutus:
n. 300 g valmista tzatzikia
150 g feta-, tai salaattijuustoa
1/2 ruukkua basilikaa
100 g miniluumutomaatteja
pala punaista paprikaa

Lisäksi:
50-100 g feta-, tai salaattijuustoa
punasipulirenkaita
tuoretta basilikaa
miniluumutomaatteja
oliiveja

Leikkaa leipäviipaleista kuoret.
Asettele ne leivinpaperin päälle vieretysten neljä vierekkäin ja kolme peräkkäin.
Kostuta jäähtyneellä kasvisliemellä.

Levitä puolet tzatzikista leipien päälle, ripottele pinnalle feta-, tai salaattijuustoa, silputtua basilikaa, paloiteltuja miniluumutomaatteja ja silputtua paprikaa.
Kääri tiukahkolle rullalle kelmun tai leivinpaperin sisään.
Anna levätä hetki kylmässä.

Avaa käärö ja kuorruta pinta tzatzikilla.
Koristele feta-, tai salaattijuustolla, punasipulirenkailla, basilikan lehdillä, miniluumutomaateilla ja oliiveilla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.