1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Helppo ja tavallista voileipäkakkua edullisempi voileipäkakku valmistetaan rullaksi tekemällä. Loistava tarjottava iltapalaksi voileipien sijaan tai vierastarjottavaksi. Kalan tilalla voit käyttää täytteeseen myös esimerkiksi kinkkurouhetta tai kasviksia.

Savulohikakku
10 annosta

12 isoa paahtoleipäviipaletta
1 dl kala-, tai kasvislientä

Täyte:
175 g tillimajoneesia
250 g lämminsavulohta
½ punainen suippopaprika kuutioina

Pinnalle:
200 g Kavli kevyt rapujuustoa
100 g tillimajoneesia
100 g katkarapuja
½ suippopaprika
tilliä

Leikkaa leivistä reunat. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle vieretysten suorakaiteen muotoon, kostuta kala-, tai kasvisliemellä. Sekoita tillimajoneesi, lämminsavulohi ja paprikakuutiot tasaiseksi tahnaksi. Levitä seos kostutetuille leipäviipaleille ja kääri tiukaksi rullaksi. Nosta tarjoiluvadille.

Sekoita kevyt rapujuusto ja tillimajoneesi ja levitä seos rullan pinnalle.
Koristele katkaravuilla, paprikalla ja tillillä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.