1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä kakku syntyi aineksista, joita kaapissa sattui olemaan. Erittäin hyvänmakuinen kokeilu, vaikka nyt vähän kehunkin. Pesto antoi kuorrutteeseen hienostunutta makua. Pinnalla olevat juustot ovat Ranskalaisia cocktail- ja alkupalajuustoja ( Provencelaisittain maustettua tuorejuustoa), joiden pinnalla on eri yrttejä.

Provencen voileipäkakku
10 annosta

2 1/2 dl vettä
1 Maggin Fondikuutio valkosipuli-persilja
9 viipaletta Vaasan täysjyvävehnäleipää

Täyte 1:
100 g Philadelphia Light Paprika&Sipuli -tuorejuustoa
1 dl punaista paprikaa pieneksi kuutioituna

Täyte 2:
100 g ruohosipulituorejuustoa
1 dl tuorekurkkua kuutioituna
1 tl kapriksia silppuna
tuoretta timjamia muutama oksa

Päällä:
100 g creme fraichea
100 g ruohosipulituorejuustoa
1/2 dl Barillan pesto Genovesea
1 pkt Provencelaisittain maustettua tuorejuustoa
Pinjansiemeniä

Kiehauta vesi ja fondikuutio, leikkaa leivistä reunat.
Lado kolme leipäviipaletta kelmun päälle ja kostuta ne yrttiliemellä.
Sekoita Paprika&Sipuli-tuorejuusto, sekä paprikakuutiot, levitä seos kostutetuille leipäviipaleille.
Lado päälle kolme leipäviipaletta, kostuta.

Valmista toinen täyte sekoittamalla ruohosipulituorejuusto, tuorekurkkukuutiot, kaprikset, sekä timjaminlehdet, levitä seos leipäviipaleille.
Nosta pinnalle vielä kolme leipäviipaletta ja kostuta ne.
Kääri voileipäkakku tiukasti kelmuun ja nosta jääkaappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Poista kelmu voileipäkakun ympäriltä ja nosta kakku tarjoiluvadille.
Sekoita keskenään creme fraiche, ruohosipulituorejuusto ja pesto.
Levitä kuorrute kakun päälle ja reunoille.

Kuumenna pannu ja paahda pinjansiemeniä hetki, kunnes ne saavat kauniin värin.

Nosta pinnalle juustopalat, ripottele sinne tänne pinjansiemeniä ja koristele yrteillä.

Provencen voileipäkakku

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.