1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (83 arvostelua, keskiarvo: 4,22 / 5)
Ladataan...

 

Lihavoileipäkakku  25-30:lle


40 viipaletta Reilu vehnäleipää


2 lihaliemikuutiota liuotettuna n 1,2 litraan vettä

täyte 1:
300 g valkosipulituorejuustoa
200 g creme fraichea
1 punainen paprika

täyte 2:
200 g creme fraichea
300 g palvikinkkua palana
100-200 g voileipäpikkelssiä tuubista
persiljaa

päällä:
400 g ruohosipulituorejuustoa
100-200 g majoneesia

koristeena:
300 g palvikinkkua viipaleina
n 100 g meetwurstia
rypäleitä
kirsikkatomaatteja
1 ruukku persiljaa 

Leikkaa
leivistä reunat. Liuota 2 lihaliemikuutiota tilkkaan kiehuvaa vettä ja
lisää vettä sen verran, että valmista lientä on n 1,2 litraa.

Laita
tarjottimelle alimmaksi kakkupaperi, päälle valkoinen leivinpaperi.
Lado neljä leipää peräkkäin kahteen riviin vieretysten. Kostuta
jokainen leipä n 2 ruokalusikallisella lihalientä.

Tee täytteet:

Vatkaa valkosipulituorejuusto ja creme fraiche sekaisin, pilko joukkoon paprika pieniksi kuutioiksi.

Jauha kakkostäytteen ainekset sekaisin leikkurinterällä tai sauvasekoittimella tahnaksi.

Laita täytteitä vuorovälein. Kerroksia kakussa on yhteensä viisi, jolloin täytettäviä välejä on neljä.

Kiedo alla olevan leivinpaperin liepeet tiiviisti kakun ympärille ja päälle, nosta painoksi leikkuulauta ja laita kylmään.

Tasoita seuraavana päivänä tarvittaessa kakun reunoja.

Vatkaa sekaisin tuorejuusto ja majoneesi, levitä kakun pinnalle ja reunoille.

Koristele mielesi mukaan.

Poista lopuksi leivinpaperin reunat repimällä.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.