1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Aurinkoista kevätviikkoa!

Lintujen viserrys ilahduttaa aamuisin ja onpa aurinkokin meitä jälleen hellinyt.
Pääsiäinen lähestyy. 
Monille se on yksi vuoden odotetuimmista ruokajuhlista, kun toiset taas ahdistuvat siitä.
Olen suunnitellut viikon ruokalistan mukavaksi toteuttaa.

 

Maanantai

Lohipihvit, herkkusieni-papulisäke ja värikäs salaatti

Lohipihvit maistuvat koko perheelle. Kalafileen soseutat näppärästi blenderissä ja voit maustaa seoksen omaan makuusi sopivaksi vaikkapa tuoreilla yrteillä.

Tiistai

Itämainen salaatti

Keskiviikko

Pikkukokin jauheliha-makaronilaatikko

Torstai

Bataatti-linssikeitto

Perjantai

Herkkusieni-pekonipasta

Lauantai

Nyhtökana-pitaleivät

Sunnuntai

Juustotarjotin ja mango-inkivääripalahillo ja Karitsakebakot

Juustotarjotin maistuu niin brunssilla, iltaherkutteluna kuin vierastarjottavana.
Miedot karitsakebakot voit valmistaa lounaalle tai päivälliseksi.

 

Maanantai 2. pääsiäispäivä

Karitsanpaisti ja Salmiakki-sitruunapasha

Karitsanpaistin voit valmistaa jo edellisenäkin päivänä valmiiksi odottelemaan jääkaappiin. Kipoista tarjottu salmiakki-sitruunapasha on hauska tuunattu jälkiruoka perinteisestä pashasta. Kannellisiin kippoihin valmistettuna ne on helppo myös kuljettaa mukaan esimerkiksi kyläilypaikkaan ruokatuliaiseksi.>

Rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäistä!

 

Vinkki!
Leivo pääsiäisen herkutteluun upea paistettu juustokakku, jonka voit raikastaa passionhedelmällä.