1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,50/5)

Kaupallinen yhteistyö:

Oikein hyvää alkanutta vuotta!
Toivottavasti tästä vuodesta tulee meille kaikille parempi kuin viime vuodesta. Arki ja rutiinit pitävät meidät onneksi kiinni arjessa ja niistä kannattaakin pitää kiinni. Kaunis luminen talvi houkuttaa ulkoilemaan ja sitähän voikin tehdä turvallisesti. Arjen suuria iloja on myös hyvä ja maistuva arki. Niinpä me tarjoamme teille edelleenkin avuksi ja iloksi viikottaisia Hellapoliisin ruokalistoja, joista löydät maistuvat ateriat arkeen ja juhlaan.

Maanantai

Helppo moussaka

Tiistai

Savujuustosalaatti

Keskiviikko

Helppo lohikiusaus

Torstai

Itämainen broilerikeitto

Perjantai

Juustohampurilaiset

Lauantai

Tomaattinen uunikala

Sunnuntai

Naudanlihaa ja kasviksia punaviinissä

Herkkuvinkki

Minttusuklaakaakao


Kaupallinen yhteistyö:

Reformi Luomu Liemituotteilla loihdit maistuvaa ruokaa!

Reformin luomuliemituotteet oikaisevat ruoanlaittoa sopivasti, makumaailmasta tinkimättä. Kiireisen kokin apurit ovat lisäaineettomia, gluteenittomia eivätkä sisällä natriumglutamaattia tai hiivauutetta.

Nopeaa, maistuvaa ja terveellistä – arkisin ei usein ole aikaa ylimääräiseen kikkailuun keittiössä, mutta ruoan ravitsevuudesta tai mausta ei tarvitse tinkiä.

Reformin liemituotteet helpottavat ja nopeuttavat ruoan valmistusta ja sopivat keittiön perusraaka-aineiksi. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu herkullinen liemi on erinomainen pohja keitoille, pataruoille ja kastikkeille.

Aito. Puhdas. Herkullinen.


Hellapoliisi – Viikon ruokalista® – apunasi jo vuodesta 2010