1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Vegaaninen ananaskakku on ihastuttava tarjottava. Se säilyy mainiosti pakastimessa suojattuna ja voit ottaa sitä tarjolle kulloisellakin kerralla tarvittavan määrän. Anna kakun sulaa huoneenlämmössä puolesta tunnista tuntiin ennen tarjoilua.

Ananaskakku, vegaaninen
10 annosta

Pohja:
250 g kivettömiä taateleita
3 ½ dl kaurahiutaleita
70 g kookoshiutaleita tai -lastuja
1-2 rkl vaahterasiirappia
½ tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
ripaus suolaa
2 rkl kookosöljyä
250 g tuoretta ananasta

Täyte:
4 ½ dl cashewpähkinöitä
2 ½ dl Biotta Ananasmehua
1 dl vaahterasiirappia
100 g kookosöljyä
1 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
½ sitruunan mehu

Koristeluun:
ananaspaloja
taateleita
kookoslastuja

Aloita laittamalla täytteen cashewpähkinät kulhoon ja valuta päälle vettä. Anna seistä muutama tunti tai yli yön.
Valmista sitten pohja. Laita kivettömät taatelit, kaurahiutaleet, kookoshiutaleet tai -lastut, vaahterasiirappi, vaniljasokeri tai vaniljajauhe, suola ja kookosöljy tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtoreunavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Ripottele pinnalle ananaspaloja.

Valmista täyte. Laita valutetut cashewpähkinät, ananasmehu, vaahterasiirappi, kookosöljy, vaniljasokeri tai -jauhe, sekä sitruunan puristettu mehu tehosekoittimeen ja anna koneen käydä 3-5 minuuttia, kunnes saat samettisen sileän täytteen. Tarkista maku. Kaada seos pohjan päälle ja nosta vuoka pakastimeen yön yli.

Koristele taateleilla, kookoslastuilla ja ananaspaloilla tai makusi mukaan.
Ota huoneenlämpöön puolesta tunnista tuntiin ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Uusimpia Vogel reseptejä:



Tästä löydät kaikki VOGEL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.