1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,38 / 5)
Ladataan...

Wilfa juhlistaa 25.3. vietettävää vohvelipäivää uudella vohvelikuppiraudalla

Kansainvälistä vohvelipäivää vietetään lauantaina 25.3. Paras tapa juhlistaa vohvelipäivää on tietysti herkuttelu vohveleilla.
Wilfan vohvelirautavalikoiman uutuus on vohvelikuppirauta TOPIT, jolla paistetaan vohvelit kupin muotoon muutamassa minuutissa. Kupit voidaan täyttää jäätelön, marjojen ja kermavaahdon lisäksi vaihtoehtoisesti suolaisilla täytteillä kuten kananmunilla ja pekonilla.

Uuden TOPIT vohvelikuppiraudan lisäksi Wilfan vohvalirautavalikoimaan kuuluu useita laadukkaita vohvelirautoja, joiden avulla voi valmistaa perinteisiä vohveleita nopeasti, vaivattomasti ja ilman sotkua.

Wilfa vohvelikuppirauta
Wilfa TOPIT WBM-550W vohvelikuppirauta
Helppokäyttöisellä Wilfa TOPIT vohvelikuppiraudalla voi paistaa kaksi vohvelikuppia kerrallaan muutamassa minuutissa. Vohvelikupit voi täyttää jäätelöllä, kermavaahdolla ja marjoilla tai vaikkapa hedelmillä. Myös suolaiset täytteet sopivat loistavasti vohveleiden kanssa. Vohvelikuppiraudalla voi valmistaa myös tacokuoria. Raudan monipuoliset mahdollisuudet avaavat ovet luovuuteen keittiössä niin täytteiden kuin taikinan suhteen. Esimerkkinä alla resepti gluteenittomiin vohvelikuppeihin vegaanisella bataatti-paputäytteellä.

Vohvelikuppirauta on varustettu 550 watin teholla. Merkkivalo ilmoittaa, kun rauta on valmis paistoon. Kaksoispinnoitetut tarttumattomat paistopinnat on helppoa pitää puhtaana. Virtajohto voidaan kiertää laitteen pohjaan säilystä varten.
49,90 €