1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua. Keskiarvo: 3,55/5)

Hyvän kahvin salaisuus on vastajauhetut kahvipavut. Kahvin maun kannalta on erittäin tärkeää, että kahvi jauhetaan vasta juuri ennen sen valmistusta. Wilfan uusi Flat burr -kahvimylly Wilfa SVART Uniform jauhaa pavut tarkasti ja täsmällisesti espressosta pannujauhatukseen ja kaikkia karkeuksia näiden väliltä. Tämä kahvimylly on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa.

Wilfa SVART Uniform on tyylikäs ja laadukas kahvimylly, jonka ainutlaatuisuutena, Timin sanoin, «on sen leveät ja litteät, teräksestä valmistetut terät, jotka jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti, jolloin jauhatustulos on erittäin tasalaatuinen» Uniform kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät jauhamaan pavut laajalla skaalalla ja erittäin tarkasti 41:llä karkeusasteella.

58mm leveä flat burr -terä ruostumatonta terästä
Ruostumattomasta teräksestä Italiassa valmistetut levyterät tuottavat tasaisen partikkelikoon – näin saat varmasti maukasta ja täydellistä kahvia.

41 karkeusasteella täsmällinen jauhatus
Kahvimyllyn karkeusaste on säädettävissä 41:llä asteella jauhamaan juuri sopivaa kahvia kaikille valmistusmenetelmille. Tällä myllyllä jauhat sopivaa kahvia niin Espressoon, Aeropressiin, «pour over» kahviin, suodatinkahviin, pressopannulle ja kaikille muille kahvin valmistusmenetelmille.

Tarkka ja tasalaatuinen tulos
Uniformin terät jauhavat pavut hitaasti ja todella tarkasti saaden aikaan erittäin tasalaatuisen jauhatustuloksen kuumenematta.

Kannessa digitaalinen tarkkuusvaaka
Kahvimyllyn kansi toimii myös 0,1 g tarkkuudella mittaavana vaakana! Yhdistä vaaka Bluetoothilla Wilfa Svart -sovellukseen Iphonessa tai Androidissa ja voit mm. seurata veden ja papujen suhdetta tarkasti.

Wilfa Svart -sovellus
Tim Wendelboe on kehittänyt sovellukseen reseptejä ja vinkkejä. Sovellus antaa sinulle ohjeita mm. siitä, kuinka jauhat juuri oikean kahvimäärän ja mitä karkeutta sinun tulisi käyttää.

Automaattinen pysäytys
Kahvimylly toimii yhtä nappia painamalla ja sammuu automaattisesti, kun kaikki pavut on jauhettu.

Viimeistellyt, laadukkaat materiaalit
Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu metallista, mikä vähentää jauhetun kahvin staattisuutta.

Tyylikäs ja kestävä
Wilfa SVART Uniform kahvimylly on paitsi tyylikäs, myös erittäin tukeva ja kestävä – valmistettu teräksestä ja alumiinista

Laitteen suositushinta on 349€.
Saatavilla on myös teräksen värinen malli ilman vaakaa (WSFB-100S, 249€)

Tarkat tuotetiedot löydät:
www.wilfa.fi/product/keittio/kahvimylly/svart_uniform/

sekä tästä:
www.wilfa.fi/svart-uniform/

Teksti, kuvat ja video: Wilfa Suomi