1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 4,50/5)

VIVAMOO kip’ on Suomessa suunniteltu ja valmistettu kulho ja säilytysrasia, joka on pinottavissa joustavasti säilytystarpeen mukaan. Erilliselle kannelle ei ole enää tarvetta, koska kummin päin tahansa pinottavat kulhot lukittuvat kahden eri koon kannellisiksi rasioiksi.

kip’-torni on helppo siirtää ja varastoida. Tuotteen ainutlaatuinen, patentoitu rakenne mahdollistaa sen, että keskenään samanlaiset kulhot liittyvät tukevasti ja ilmatiiviisti toisiinsa ilman eri osien sovittelua kohdalleen.

Näyttävästä, kirkkaasta Tritan-muovista valmistettu kip’ sopii sellaisenaan tarjoiluastiaksi. Vaikkapa aamiaistarpeet on ylivoimaisen helppoa asettaa pöytään tarjolle ja kerätä jälleen jääkaappiin ilman sotkua, kelmuja tai toistensa päältä luisuvia pakkauksia.

Käyttömahdollisuudet eivät suinkaan rajoitu vain keittiöön, sillä läpinäkyvä, pölytiivis kip’ on erinomainen, helposti käyttöön otettava ratkaisu myös pikkutavaroiden tehokkaaseen ja esteettiseen säilyttämiseen.

VIVAMOO kip’ on vuosien kokeilu- ja kehittelytyön tulos ideasta valmiiksi tuotteeksi. Materiaali on Tritan-copolyesteriä, joka ei sisällä haitallisia bisfenoli-A-yhdisteitä ja sopii näin erinomaisesti elintarvikekäyttöön. Lähes särkymätön astia kestää konepesun, pakastuksen ja mikroaaltouunin. Tuote valmistetaan pakkauksia myöten kokonaan Suomessa.

23 euron hintainen VIVAMOO kip’ –pakkaus sisältää kaksi kulhoa. Kaksi pakkausta tarjoaa jo lukuisia erilaisia säilytysmahdollisuuksia. Kaikki kip’-kulhot ovat keskenään identtisiä, ja niitä voi pinota vapaasti kuinka korkeaksi muodostelmaksi tahansa. Järjestelmän laajentaminen onnistuu aina yksinkertaisesti kulhoja lisäämällä.

Tuote on saatavilla suoraan VIVAMOO-verkkokaupasta ilman toimituskuluja. Sitä myy myös Formverk Helsingissä Annankatu 5:ssä.