1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua. Keskiarvo: 3,92/5)

Sinebrychoff, pohjoismaiden vanhin panimo, on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991. Kuluttajat ovat toivoneet isompaa pullokokoa vuosien ajan ja 200-juhlavuotenaan Sinebrychoff tuo markkinoille 1,5 litran pullon ja myös uuden maun, mustikka-vadelman.

Muumi-juoman ystävät ovat toivoneet isompaa Muumi-pulloa useiden vuosien ajan. Sen lisäksi, että panimolle tulee paljon pyyntöjä aiheesta, adressit.com-sivustolla on jopa yli 35 000 allekirjoituksen vetoomus aiheesta.

“Olemme kuunnelleet Muumi-juoman ystäviä ja ymmärrämme tarpeen suuremmalle koolle. Se on hyvä koko esimerkiksi lastenjuhlissa tai ystävien herkutteluhetkissä kun juomaa jaetaan. Muumi-juomat eivät ole pelkästään lastenjuomia, Muumi on myös monen varttuneemman lempijuoma”, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö, Emmi Hanhela Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa.

Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.Uusi Muumi Mustikka-Vadelma on virvoitusjuomakategoriassa täysin uusi maku, jossa yhdistyvät suomalaisten suosikit, mustikka ja vadelma.

Molemmat maut on makeutettu sokerilla. Uudet maut ovat jakelussa alkaen 18.3.

Koska Muumi-juomat ovat lähtökohtaisesti lastenjuomia, Sinebrychoff ei mainosta tai markkinoi niitä kauppojen myyntipisteiden ulkopuolella.

Tuotetiedot:

Muumi Mustikka-Vadelma

virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontainen mustikka- ja vadelma-aromi, mustaherukka- ja porkkanauute, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, väri patenttisininen

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 171 kJ / 40 kcal

Teksti ja kuva: tiedote