1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Korkealuokkaisista astioistaan tunnettu Apilanlehti Oy tuo markkinoille läpikuultavasta, puhtaanvalkoisesta maasälpäposliinista valmistetun, taiteilija Anne Rooslienin suunnitteleman Valkoinen Tonttumetsä -posliiniastiaston.

Valkoinen Tonttumetsä -posliiniastiasto valmistetaan eurooppalaisessa posliinitehtaassa vankalla ammattitaidolla hienoimmasta maasälpäposliinista. Astiaston Anne Rooslienin piirtämät tontut ja lumipeitteinen metsämaisema on käsinlitografoitu kestävästi lasituksen alle, joten astiasto sopii vaikka arkikäyttöön. Ylellisen ilmeen astioihin luovat lumipeitteiset kuuset, jotka on koristeltu säihkyviksi aidolla 18 karaatin kullalla.
Valkoinen Tonttumetsä -posliiniastiastoon kuuluvat alkuruoka- ja ruokalautaset ja syvät lautaset 12 hengelle sekä tyylikkäät tarjoiluastiat, kuten kannellinen keitto-kulho, kannu, kastikeastia sekä erilaiset vadit ja kulhot. Tarjoiluastioista osa on muotoiltu sydämenmuotoisiksi.

Valkoinen Tonttumetsä -teemalla kuvioitu kristallilasisarja viimeistelee täydellisen joulukattauksen. Olut- ja vesilasit sekä tunnelmalliset tuikkukynttilälyhdyt on koristeltu hauskoilla tontuilla ja lasin yläosan timanttihiotulla sydänboordilla. Olutlasi 35 cl ja Vesilasi 30 cl. Tuikkukynttilän korkeus 7 cm ja halkaisija 7 cm.