1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

VAASAN OOH Mini Snack Pesto
Nämä mini snacksit ovat nimensä mukaisesti pienikokoisia herkkuja jotka sopii loistavasti naposteluun ja välipalaksi. Kierteiden täytteessä on suussa sulavaa pestoa ja taikinassa juustoa!


VAASAN OOH Mini Snack Juusto
Nämä mini snacksit ovat nimensä mukaisesti pienikokoisia herkkuja jotka sopii loistavasti naposteluun ja välipalaksi. Kierteiden täytteessä että taikinassa on juustoa!
VAASAN OOH Kierrepulla Vanilja-rahka
Tässä kierrepullassa on suussa sulava herkullinen vanilja-rahka-täyte. Pienen kokonsa ansioista pulla on erinomainen välipala kahvihetkiin tai iltojen herkutteluun.

Vaasan uusi Taika paahtoleipä leipäkonsepti täyttää tämän päivän perheen tarpeet. Se on paahtoleipä, joka maistuu paremmalta, näyttää paremmalta ja tarjoaa sinulle ja perheellesi terveellisemmän vaihtoehdon.


Vaasan Taika Herkku Kaura
Rapea uutuus Vaasan Taika Herkku Kaura saa makua omenanpaloista ja auringonkukansiemenistä. Ohuet viipaleet paahtuvat herkullisen rapsakoiksi.


Vaasan Taika Monivilja
Leivässä on maukkaaksi paahtuvia pellavan- ja auringonkukansiemeniä, hirssiä sekä kaura- ja maissihiutaleita. Ohuet viipaleet paahtuvat herkullisen rapsakoiksi.