1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Dansukker Vaalea Luomusiirappi on maultaan täyteläinen, herkullisesti voitoffeelta maistuva siirappi, joka sopii sellaisenaan vaikka jäätelön, marjojen ja jälkiruokien kastikkeeksi. Vaalea Luomusiirappi on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista.

Vaalea Luomusiirappi tuo leivonnaisiin, jälkiruokiin ja juomiin makeutta, makua ja täyteläisyyttä. Se myös tasapainottaa ja tasoittaa muita makuja, kuten tulisuutta ja happamuutta. Leipätaikinassa pari lusikallista Vaaleaa Luomusiirappia toimii hiivan ravintona ja parantaa taikinan kohoamista.

Kokeile kokkaukseen ja leivontaan!
Vaalea Luomusiirappi on herkullisen monikäyttöinen: se sopii jäätelölle, ohukaisille ja muille jälkiruoille. Kokeile myös luonnonjogurtin ja marjojen kanssa. Uutuus sopii mainiosti leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä juomien makeuttamiseen.
Loihdi ihanaa pekaanipiirasta tai itsetehtyä granolaa. Yllätä ystäväsi lettupyramidilla ja vaaleilla pipareilla tai tee Vaalealla Luomusiirapilla joulun nopein jälkiruokakastike.

Vaalea Luomusiirappi täydentää mainiosti Dansukker-siirappivalikoimaa. Makumaailmaltaan se on perinteistä Vaaleaa siirappia täyteläisempi ja Ruokosokerisiirappia miedompi.

Katso lisää Dansukker reseptejä
Katso lisää Hellapoliisin Dansukker reseptejä

Hinta: noin 2 euroa /400 g

Teksti ja kuva: tiedote